Letar du efter inspiration inför 2023? Besök oss på Möbelmässan!

Ny inredning till en arbetsplats, skola eller andra lokaler kan kännas som en uppgift som inte är helt enkel att ta sig an. Mycket ska vägas in. Ergonomi, design, rätt val av material, och sist men inte minst priset. Men ingen fara – vi hjälper dig! Stockholm Furniture Fair går av stapeln den 7–11 februari och i vår monter kommer du att få ta del av våra nyheter QBUS, ENTRY och VARIETY. Detta är egendesignade möbelserier som är lätta att kombinera – med varandra eller med några av våra ca 15 000 andra produkter. Du vet väl att vi på AJ Produkter har ramavtal med både Kammarkollegiet och Adda? Det gör det enkelt för dig vid inköp om du jobbar i offentlig verksamhet. Besök oss så berättar vi mer.

Produktnyheter

förvaringsskåp
Med vår mångsidiga förvaringsserie QBUS kan du lätt skapa en organiserad arbetsplats! Möblerna i serien är måttanpassade för att passa ihop och tack vare modultänket kan du enkelt bygga vidare din förvaring när dina behov växer – vare sig det är på kontor, i entré eller konferensrum.
Soffa Variety
Vår flexibla modulserie VARIETY är testad enligt EN 16139 och klädd i slitstarkt tyg som uppfyller Möbelfaktas tuffa krav. Hög kvalitet och städvänlig design gör serien passande för såväl lounge och kontor som offentlig miljö. Soffa, sittpuff, pall och bänk i VARIETY-serien är perfekta att matcha för att skapa helt unika sittplatser – där människor kan träffas, umgås och samarbeta.

Egen design – egen tillverkning

En stor del av vårt produktsortiment designas på AJ Produkters designavdelning och produceras i våra egna fabriker. Det ger oss full kontroll över processen från första idé till design och tillverkning. Styrkan i det är att vi kan erbjuda dig som kund högkvalitativa produkter till rimliga priser. Det blir en nära relation mellan produktutveckling och våra fabriker.

Inspirerande föreläsningar

I vår monter kommer två av Sveriges mest eftertraktade trendspanare och inredningsspecialister hålla föredrag under mässan.

Person som tittar in i kameran
Frida Ramstedt är en framgångsrik entreprenör som driver en av nordens största inredningsbloggar, Trendenser, där hon skriver om designnyheter och trender. Frida frilansar även som journalist inom inredning och jobbar bland annat med SVT och Plaza Interiör. I samband med mässan släpps även Fridas nya bok ”Handbok i möblering”.  https://trendenser.se/ 
Person som tittat in i kameran
Stefan ”Trendstefan” Nilsson, en av Sveriges mest mediala trendspanare med koll på allt inom design, inredning och lifestye. Stefan Nilsson är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. Konstant på resande fot spanar han efter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat som vi drömmer om. https://trendstefan.se/

Föreläsningstider

Stefan Nilsson: 9 Februari 14.00-15.00
Frida Ramstedt: 10 Februari 14.00-15.00

Planera ditt mässbesök – boka en tid med en säljare i montern

För att få ut så mycket som möjligt av ditt mässbesök, är ett tips att planera ditt mässbesök i förväg.
Alla utställare finns representerade på mässans hemsida. Titta igenom vilka du vill besöka och var de har sin monter. Vi finns i monter A19:20. 

Boka tid med oss

En säljare kommer ta kontakt med dig för att boka en dag och tid
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Vår kundrelation

Nära relationer är något vi tar fasta på även när det gäller dig som kund. Vi är genuina i vårt samarbete med dig som kund. Vårt engagemang hjälper oss att överträffa dina förväntningar. Vårt mål är alltid en långsiktig relation där du som kund känner dig bekväm med oss på AJ produkter och vi är lyhörda inför dina önskemål och din vardag. Det tillsammans med att vi delar med oss av vårt kunnande och vår erfarenhet går vi steget längre och gör alla nöjda.