Inredning till förskola, skola och offentlig förvaltning

Källsortering hemma eller på jobbet - guide

Tips som förenklar din källsortering.

Läs vår guide

Möbler för skola och utbildning

AJ Produkter har ett stort sortiment av innovativa och pedagogiska möbler och lekutrustning för att passa barn från förskolan hela vägen till gymnasiet och högskolan. Vi vill att du hos oss ska hitta allt från skolmattor till elevstolar och belysning, skolmöbler och ljudabsorberande textil. Nedan hittar du lite mer om några av våra kategorier för skola och utbildning!

Skolmöbler

Vårt utbud av moderna klassrumsmöbler är designade för att stimulera studenter och bidra till en bekväm och välkomnande miljö. Vi vet också att det är viktigt med bra organisation så vi har mängder av olika sorters elevförvaring och materialförvaring. Eleverna ska ha plats för sitt skolmaterial och då är en egen hylla eller lådinsats, stor nog för exempelvis minst en tidskriftssamlare, i en större förvaringshurts passande. I skolsalar och på förskolan finns det ofta ett stort behov av förvaringsmöjligheter, vare sig det är i syslöjden eller lekrummet. Materialskåp som står på golvet kan barn av alla åldrar komma åt medan vägghängda skåp är mer praktiska för äldre tonåringar. För öppen förvaring är en helt vanlig bokhylla perfekt medan ett låsbart materialskåp är bättre för exempelvis material som ska tas fram av enbart lärare. En policy av mobilfria lektioner? Ett mobildagis blir en smart och säker förvaringslösning.

Kapprum & korridor

I klassrummet kan eleverna ha sitt skolmaterial medan de i korridoren har sina elevskåp. Beroende på plats och behov hittar du klassiska höga skåp men vi har också sektioner med flera fack i varje. Vid väldigt lite utrymme är vårt platseffektiva Mini Zätaskåp ett praktiskt val med fyra fack i en enhet medan större klädskåp passar perfekt för upphängning av ytterkläder. Ge dessutom eleverna möjligheten till säker förvaring med cylinderlås eller dörrvred med hänglås. För att umgås eller sitta ned och plugga är en komplett sittgrupp som vår Octo passande då eleverna sitter runt det cirkulära bordet tillsammans. Är det istället en mer bekväm och mjukare sittplats som behövs är våra smarta modulmöbler, exempelvis stol och soffa START, perfekta då de kan byggas ihop efter behov och utrymme.

Presentation

För praktiska klassrum är olika sorters presentationsmöbler ett måste. Vårt utbud av det täcker det mesta du kan tänkas behöva. En klassisk anslagstavla är bra även i digitala tider men vårt sortiment innehåller exempelvis anslagstavlor som också är en ljudabsorbent. Det är inget problem att hitta en specifik whiteboard hos oss men vi har också alternativet med glasskrivtavla. Du kan också komplettera med tillbehör, allt från whiteboardpennor, nålar till anslagstavla och magneter. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!