Elevförvaring & materialförvaring för offentlig miljö

Mångsidig elevförvaring

Alla skolmiljöer behöver mångsidig elevförvaring, med praktisk och tillgänglig förvaring. AJ Produkter har sedan länge haft starkt fokus på alla slags elevskåp och skolförvaringsprodukter, så vi är idag experter på dessa områden. Välj ur vårt breda sortiment för att hitta de skåp, hyllor, förvaringshurtsar och elevbord och hitta de utföranden och alternativ som passar behoven på din arbetsplats. Här är några exempel på elevförvaring.

Förvaringshylla RICO

Med en förvaringshylla som RICO får du en enkel, men oerhört mångsidig förvaringsmöbel. Våra hyllor för flexibel småförvaring är kompakta och finns i oerhört många utföranden med olika antal fack. Samlingshylla RICO finns med sockel eller kombineras med låsbara hjul, beroende på behovet av mobila lösningar. Placera hyllan längs väggen – eller mitt i rummet, som effektiv avdelare! Komplettera även med luckor och lådor så kan du enkelt skapa ordning för ritblock, kritor, tuschpennor, papper, pysselmaterial och personliga tillhörigheter. Vi har också ett rikt utbud av bokhyllor, materialskåp, vägghyllor och förvaringssystem i sortimentet.

Stabila köpmansdiskar

En robust köpmansdisk är en förvaringsklassiker med brett användningsområde som passar in i de flesta skol- och kontorsmiljöer. Disken med förvaringslådor erbjuder gott om förvaringsutrymme som rymmer både pärmar, pennor, papper och liknande skolmaterial. Välj köpmansdisk med skål- eller bygelhandtag, namnskyltar eller etiketthållare beroende på önskat användningsområde. Trots sin storlek och tyngd är rullhyllan på hjul mobil och kan förflyttas mellan rum vid behov.

Praktiska hurtsar i många storlekar

En hurts är utmärkt som komplement till större hyllsystem, men även som egen rejälare förvaringsmöbel. AJ Produkter har alla varianter av förvaringshurtsar, som öppen hylla med lättillgänglig elevförvaring. En enhet där du får plats med drygt 20 stycken pärmar med elevmaterial. Eller en stor hurtsmöbel med många lådor som rymmer papper, böcker, pyssel och leksaker med mera. Det är bara några av alla hurtsar som du hittar i vårt sortiment.