Entrémöbler & Loungemöbler

Inreda omklädningsrum

Sju steg till ett vinnande omklädningsrum.

Läs vår guide

Möbler för entré och reception

En genomtänkt och välkomnande entré är viktigt för att kunder, gäster och nya medarbetare ska få ett gott första intryck av verksamheten. Hos AJ Produkter finner du ett brett sortiment av möbler och inredning för entrén, väntrummet och receptionen.

Ge ett professionellt bemötande

Med rätt receptionsdisk är det lätt att ge besökare ett professionellt bemötande från första stund. Titta gärna närmare på våra praktiska modulbaserade receptionsdiskar. Du väljer själv hur du vill kombinera olika sektioner för att skapa en lösning som passar just dina behov. Några varianter passar bra att kombinera med valfritt skrivbord medan andra har inbyggda arbetsytor. Blanda gärna höga och låga sektioner så att receptionisten och besökaren kan välja mellan att stå och sitta.

Avkopplande väntrumsmöbler

Gör entrén till en avkopplande oas med hjälp av soffor, fåtöljer och andra sittmöbler. Välj bekväma entrémöbler där besökare kan sitta riktigt skönt medan de väntar. Låt lokalens storlek påverka valet av sittmöbler. I en liten reception får det kanske bara plats några enstaka fåtöljer eller stolar medan en större entrélokal kan rymma flera stora sittgrupper med gott om plats för många. Ibland kan entrén också fungera som ett loungeområde som även personalen kan nyttja. Vi erbjuder både soffor, fåtöljer och soffbord i flera olika färger och utföranden så att du kan hitta en lösning som passar just dina lokaler. Låt receptionsmöblerna sticka ut genom att välja starka, poppande färger eller satsa på mer klassiska färger såsom grått och svart för en mer nertonad stil. Vi har även konstväxter som bidrar till en grön och trevlig atmosfär. Dessutom är de allergivänliga och underhållsfria.

Klädhängare och hatthyllor

Ge besökare möjlighet att hänga av sig ytterkläder och väskor på klädhängare eller hatthyllor med krokar. Konfektionsvagnar med hjul är ett bra alternativ när mobil klädförvaring behövs. Använd gärna receptionen för att sprida information till besökarna medan de väntar. Anslagstavlor är utmärkta för att dela med sig av öppettider och annan kortfattad information om verksamheten. Broschyrställ och tidningsställ är bra för effektiv exponering av kataloger, magasin, dagstidningar, broschyrer med mera.

Entrémattor

Sist men inte minst: håll entréområdet rent och snyggt med entrémattor. En grov gummimatta med ihåligheter och hög skrapfunktion utanför dörrarna gör att den värsta smutsen stannar utomhus. Lägg en skrap- och absorptionsmatta precis innanför dörrarna. Denna matta ska hålla kvar smutsen. En matta med hög uppsugningsförmåga fångar sedan upp väta från skor och minskar risken för blöta och hala golv. AJ Produkter – oväntat mycket för entré och reception.

Missa inte dessa kategorier

TamburmajorerLoungebordReceptionsdiskar