Soffbord & Loungebord

QBUS – förvaring för hela arbetsplatsen

Läs mer

Mångsidiga soffbord

Ett bra soffbord är inte bara en smart utrymmeslösning vid en soffgrupp: om samtliga kontorsmöbler matchar varandra estetiskt blir det även iögonfallande och skapar positiva sinnesintryck. AJ Produkter har flera olika bordsalternativ, som alla blir stiliga entrémöbler och alternativ för bord. Med vårt urval kan du skapa en harmonisk yta vid en ingång, i ett väntrum eller större kontorsdel. Bord i björk eller ek, på vanliga ben eller med trumpetstativ? Utförandet av bordsmöbeln beror helt på tilltänkt användningsområde. Här är några av våra alternativ du kan välja mellan. Om du har några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

Runda bordsmöbler

Ett stabilt soffbord med pelarstativ kompletterar många olika sittplatsvarianter. Välj en rund bordsmöbel med laminatskiva, om det används frekvent och snabbt och kan behöva rengöras från kaffefläckar eller matrester. AJ Produkter har eleganta alternativ, mångsidiga och moderna. Med en rund bordsmöbel på smalare stativben ger du en soffgrupp en elegant känsla, en trendig men samtidigt tidlös sittgrupp för entréer och fikarum.

Fyrkantiga bord i flera former

Avlånga soffbord från AJ Produkter är enkla att matcha in i de flesta miljöer. Utrusta dina entrémöbler med ett soffbord i robust trä, en lika mångsidig som slitstark lösning. På underhyllan kan du förvara magasin eller tidningar. Ett fyrkantigt bord med trumpetstativ i stål istället för träben är lätt att använda och rengöra – plus att estetiken fångar besökares blickar.

Asymmetriska soffmöbler

Bryt av lite snyggt med ett asymmetriskt soffbord, till en större loungegrupp eller sittmöbler i snygg design. Modellen Holly är tillverkad i massiv ek och är ett robust alternativ till de flesta väntrum, kontor och offentliga miljöer. Pryd väggen intill soffmöblerna med en elegant väggklocka, som är både trivselgivande och funktionell i lunchrum eller entréer. Så skapar du en harmonisk hall eller entrérum.