Allt för omklädningsrummet

Inreda omklädningsrum

Sju steg till ett vinnande omklädningsrum.

Läs vår guide

Inredning till omklädningsrum

Tänk dig att gå in i ett omklädningsrum som har hala golv, inga klädskåp för dina saker eller sittbänk att sitta ned på. Den sortens omklädningsrum kan ge ett dåligt intryck av ditt företag både för personal och besökare. Därför är det viktigt att erbjuda rum som möter behoven av funktionalitet och bekvämlighet! På AJ Produkter erbjuder vi ett stort sortiment av inredning som är nödvändig för ett omklädningsrum, vare sig det är en större klädskåp, tvättsäck till tvättvagn eller mindre tillbehör som hänglås till skåp. Här kan du läsa lite mer om vad vårt sortiment innehåller!

Omklädningsbänkar

Vårt sortiment av bänkar för omklädningsrum är utvalt för att det ska finnas någonting för alla sorters rum. För mindre utrymmen har vi bänkar som ställs mot väggen medan det i stora rum kan möbleras med rader av dubbla sittbänkar. Vid ännu mindre utrymmen, om det inte behövs krokar eller finns väggyta att nyttja så har vi både fristående och vägghängda bänkar. Med underreden i kraftigt stål får du robusta möbler som tål daglig användning i en miljö med hårt slitage.

Skåp

I kombination med bekväma sittalternativ måste du naturligtvis också ha bra förvaringsmöjligheter. Vi har ett stort utbud av olika sorters skåp och tillbehör för att du ska kunna göra omklädningsrummet komplett. Välj mellan olika storlekar, färger, modeller och skåp i sektioner och dörrar. Tänk också på vad som behövs inuti skåpet, en hylla och klädstång bidrar till mer effektiv förvaring. Vi har skåp i tre olika material; laminat, stålplåt och mesh – vilket som passar dig bäst beror på rum och miljö. I ett rum med mycket människor som byter om, exempelvis på ett gym, är slittåliga skåp i plåt med bra ventilation ett passande val. Finns det extra plats i rummet? Varför inte välja ett skåp med bänkstativ och sittyta.

Tvätthantering

Mängder med lagtröjor som ska tvättas på en gång efter en match eller tvätt som ska hängas upp – vi har flera olika alternativ för smidig tvätthantering. Undvik onödiga lyft som är påfrestande för ryggen. I sortimentet finns även låsbara varianter, både klädbytesskåp med inkasthål och nätkorgsvagn med lock. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Missa inte dessa kategorier

KlädskåpSittbänkar & KroklisterLås