Sittbänkar för omklädningsrummet

Stort urval av sittbänkar för omklädningsrummet

Gymmet, skolan, simhallen eller andra större arbetsplatser där du byter om behöver sittbänkar för omklädningsrummet. AJ Produkter har ett rikt urval av möbler till de omklädningsutrymmen där du behöver byta om och kanske ta en dusch efter arbetsdagen. Med våra bänkar, hyllor, lister och andra omklädningsmöbler skapar du enkelt ett gemytligt ombytesområde där anställda känner sig avslappnade. Vi har ett stort sortiment av bänkar till omklädningsrum för fabriker och industrier, gym, skolor eller simhallar.

Klassiska omklädningsbänkar

Våra enkla sittbänkar till omklädningsrum är klassiskt utformade möbler som alla känner igen. En kraftfull sittpjäs som gör sig lika bra i ett kapprum på kontoret som ombytesrum i simhallen eller klubbhuset. Möbeln är enkelt konstruerad, med stabila sittbrädor och ryggstöd plus klädkrokar. En komplett möbelenhet, som enkelt kan byggas på med flera bänkar både längs väggar och mitt i omklädningsrummet. Våra sittbänkar är stryktåliga och erbjuder upphängningsmöjligheter för både kläder, väskor och handdukar. Med några kroklister på väggen intill bänken får du dessutom ett platsbesparande komplement till sittbänkarna, utmärkt i både omklädningsrum och kontor.

Rejäla sittmöbler för större omklädningsrum

Med den dubbelsidiga sittbänken för omklädningsrum får du en oerhört utrymmeseffektiv möbel. Den kan placeras mitt i ombytesrummet och du kan enkelt addera flera på rad. Samma konstruktion som den enkla möbelvarianten, fast med dubbla uppsättningar sittyta och upphängningskrokar. Bänkstommen består av rejäla stålrör med stryktålig yta. Sittbrädor och ryggstöd är tillverkade av högtryckslaminat eller lackerad furu, beroende på vilken variant du väljer. Köp till en väggfast bänk, som både är snygg som komplement och tar väldigt lite plats. Med en effektiv mix av sittmöbler kan du skapa omklädningsrum helt efter tycke och smak, där alla anställda på plats att byta om.