Tillbehör skåp

Inreda omklädningsrum

Sju steg till ett vinnande omklädningsrum.

Läs vår guide

Tillbehör för skåp

I omklädningsrum på arbetsplatser eller mer offentliga sammanhang behövs tillbehör som gör klädskåpen säkra och hållbara. Anställda behöver känna sig säkra att skåpen som förvarar deras kläder och personliga saker är utrustade efter bästa förmåga. Och att skåpen i omklädningsrummet kan skydda från stölder eller inbrottsförsök. Aj Produkter har cylinderlås och andra nödvändiga tillbehör för säkra skåp, här är några exempel ur vårt sortiment.

Säkra dörrvred och hänglås

Våra dörrvred är utmärkta alternativ som nyckellås, om flera personer behöver tillgång till samma skåp. Använd vredet till klädskåp tillsammans med ett valfritt hänglås, som du och kollegor eller kunder tar med hem när skåpet är tomt. AJ Produkters dörrvred är användbara både i privata omklädningsrum eller ombytesskåp på gym eller i träningsanläggningar. Våra hänglås finns i både traditionellt utförande eller som smart kombinationslås. Båda passar till alla våra låsalternativ, där det senare går att låsa med både nyckel och/ eller sifferkombination. Köp även till ett 50-pack med nyckelbrickor, om ni använder många lås och nycklar på din arbetsplats.

Bänkstativ/ bensats

Vid omklädning behöver klädskåp vara praktiska och gärna erbjuda en sittplats. Med bänkstativ från AJ Produkter får du ett praktiskt komplement till förvaringsskåp i omklädningsrum. Det underlättar vid städning och rengöring under och kring skåpen. Stativet levereras färdigt, så det är bara att ställa det på plats och placera omklädningsskåpet ovanpå. Ett benstativ behöver monteras ihop, men är enkel att få på plats och placera skåpet på. Bensatsen är ett väldigt bra alternativ om många skåp behövs i samma omklädningsrum. Ställ de enkla skåpen på rad och investera i ett par större klädhyllor att placera mitt i rummet. På så sätt kan flera personer byta om samtidigt, utan att upp massor av plats. Monterar du även en väggmonterad panel och ett par hatthyllor på plats så blir de flesta behov tillgodosedda.

Missa inte dessa kategorier

KlädskåpSittbänkar & KroklisterLås