Produkter som förenklar tvätthantering

På många arbetsplatser är tvätthantering ett dagligt inslag i arbetsrutinerna. Industrier, verkstäder eller sjukhus behöver regelbundet tvätta stora volymer arbetskläder, för att personalen ska ha rena kläder och företaget kan hålla en god hygienfaktor på arbetsplatsen. Med tvättprodukter från AJ Produkter kan du enkelt organisera tvätt, då vi har allt som behövs för hela processen. Från tvättkorg där du samlar smutstvätt till rejäla vagnar att placera de nytvättade plaggen i. Här är en genomgång av våra tvättprodukter.

Rymlig tvättsäck

Att samla ihop smutsig tvätt kan vara tidsödande, därför behöver du en rejäl tvättsäck som underlättar arbetet. AJ Produkters praktiska polyestersäck är rymligt tilltagen, med volym på drygt 100 liter. Säcken går att försluta med dragsnöre och har utvändigt bottenhandtag samt är tillverkad i krympfri polyesterväv. Därför tål den att tvättas regelbundet, så du håller tvättpåsen ren invändigt från smuts- eller oljefläckar. Tvättkassarna finns i flera färger, så du kan välja olika att sortera tvätt för, 60 i en eller 90 grader i en annan påse. Med en praktisk säckhållare kan du fästa påsen och enkelt förflytta mellan insamlingsplats och tvättområde. Hållaren har en hel bottenplatta och fyra hjul, vilket gör den stabil och lättmanövrerad. Investerar du dessutom i en större arbetsbänk kan du enkelt sortera tvätt i olika högar på bänken.

Mångsidiga korgvagnar

Med en robust tvättvagn förenklar du tvätthantering i större tvättstugor på hotell, lager och industrier. AJ Produkter har flera utmärkta tvättvagnar då du fyller på eller tömmer tvättmaskiner. Välj en tvättvagn med löstagbar korg, med låsbara hjul eller en där du kan fästa en tvättsäck. Nätkorgvagnarna är tillverkade i stryktåligt förkromat stål, som tål daglig användning under längre tid. För att underlätta förvaring av större tvättvolymer: köp till ett par klädbytesskåp. De har inkasthål i dörren, fäste för tvättsäck och ordentliga cylinderlås som håller hög säkerhetsnivå och enkelt samlar plagg för tvätt.

Missa inte dessa kategorier

KlädskåpSittbänkar & KroklisterLås