En helhetsleverantör för bättre arbetsplatser

AJ Produkter utformar arbetsmiljöer där människor mår bra. Med fokus på innovation, egendesignade produkter och tre egna fabriker skapar vi smarta lösningar för arbetsplatsen i tiden. Och med verksamhet i 20 länder, bidrar vi årligen till att förbättra arbetsmiljön på mer än en halv miljon arbetsplatser Europa runt.

Sortimentet består av möbler, utrustning och inredningslösningar som gör det roligare att gå till jobbet. Totalt närmare 15 000 produkter för kontor, skola, lager, industri och omklädningsrum – allt lättillgängligt via e-handel, katalog, kundanpassade projekt eller ett samtal till någon av våra säljare.

En del av jobbet – igår, idag, imorgon

AJ Produkter har varit en del av människors dagliga liv sedan 1975. Och vi kommer fortsätta att skapa hållbara och smarta arbetsmiljöer som är i takt med tiden och gör vardagen på jobbet lite lättare. Allt för att du och dina kollegor ska kunna växa, skapa och ha kul tillsammans. Varje dag.

Ett koncept för bättre arbetsmiljöer

Många människor spenderar merparten av sin vakna tid på arbetet. Jobbet är nästan som ett andra hem. Tur då att vi har inredning och utrustning som kan förbättra miljön på de flesta arbetsplatser. Tack vare bredden och djupet i vårt sortiment kan vi se till att alla får en perfekt inredd arbetsplats. Helt anpassad efter arbetsuppgifter, fysiska förutsättningar och personlig smak.
Dessutom jobbar vi gärna nära kunderna för att i samverkan skapa bästa möjliga inredningslösning. Bland annat genom vår projektförsäljning där vi leder inredningsprojekt och stöttar kunderna hela vägen – från vision till verklighet.

Design och tillverkning i framkant

Vi utvecklar många produkter i egen regi. Det är ett medvetet val, eftersom vi gärna vill ha kontroll över hela processen, från idé till färdig produkt. Genom att själva designa och tillverka en stor del av vårt sortiment vet vi att vi kan hålla vad vi lovar, både vad gäller kvalitet, pris, leveranstid och service. Samtidigt säkerställer vi att vårt erbjudande är innovativt och alltid i takt med tidens krav.

Med fokus på hållbar utveckling

Hållbarhet är ett fokusområde för oss och vi arbetar på bred front med att säkerställa att vi gör affärer på ett ansvarsfullt sätt i alla led, samtidigt som vi hanterar vår klimat- och miljöpåverkan. Att ta ansvar hela vägen ser vi som en självklarhet i vår roll som helhetsleverantör.

Läs mer

Vi hjälper dig gärna
– med allt som rör din arbetsmiljö

Hos oss kan du alltid få personliga svar, både på små och stora frågor. Oavsett om de gäller en produkt, våra leveranstider eller hjälp med att inreda hela eller delar av din arbetsplats. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst – vardagar 07.30 till 17.00. Välkommen!
Telefon
Vi svarar direkt på
035-180 500
Chatt
Använd chattrutan
nere till höger
Mejl
Fråga oss på
info@ajprodukter.se
FAQ
Här får du svar på
vanliga frågor