Kontorsmöbler & konferensmöbler

Källsortering hemma eller på jobbet - guide

Tips som förenklar din källsortering.

Läs vår guide

Möbler för kontoret och konferensrummet

Hos oss på AJ Produkter hittar du oväntat mycket för kontoret och konferensrummet. I vårt breda sortiment finns något för alla – för såväl den lilla som den stora arbetsplatsen. Vi har skrivbord, kontorsstolar, förvaringsskåp, kontorsvagnar, skärmväggar, belysning, brandisolerade skåp och mycket mer. Oväntat mycket kontor med andra ord.

Kontorsmöbler för arbetsplatsen

AJ Produkter har oväntat mycket kontorsmöbler och kontorsinredning för alla typer av arbetsplatser. I vårt stora sortiment finns möbler till såväl stora kontor och kontorslandskap som mindre kontorslokaler och hemmakontoret.

Konferensmöbler för konferensrummet

AJ Produkter har oväntat mycket konferensmöbler och inredning för konferensrummet. I vårt breda sortiment finns såväl konferensbord och konferensstolar som pulpeter och snygga loungemöbler. Från det lilla mötesrummet till den stora konferensen eller mässan – här finns något för alla behov.

Ergonomiska kontorsmöbler

Idag satsar många på ergonomi vid inköp av kontorsmöbler eftersom det ofta ökar medarbetarnas välbefinnande. AJ Produkter har många hjälpmedel för att skapa en ergonomisk arbetsplats. Vi rekommenderar särskilt höj- och sänkbara skrivbord och bra kontorsstolar och sadelstolar som är lätta att anpassa efter varje enskild individ. Vid stående arbete rekommenderar vi starkt att man använder en avlastande arbetsplatsmatta. Vid sittande arbete ger ett fotstöd skön avlastning för fötter och ben

Inspirerande och funktionellt

Konferensrummet är en central mötesplats på de flesta kontor. Där hålls viktiga möten med både personal och kunder och det är ofta i konferensrummet som stora beslut fattas. Helst ska det också vara en inspirerande miljö där kollegor kan samlas, vara kreativa och utbyta idéer. Därför är det viktigt att konferensrummet får en funktionell och genomtänk inredning. Börja med att göra en behovsanalys. Hur många sittplatser behövs, vilken teknik och utrustning krävs och vilken typ av möbler passar bäst? Ofta passar det bra med ett stort konferensbord i mitten av rummet. Vill du kunna möblera om, exempelvis till en U-sittning eller smågrupper? Då är mindre, hopfällbara bord ett bra och flexibelt val. Vi har ett stort utbud av rektangulära, båtformade och ovala konferensbord i en mängd olika storlekar och färger. Valet av konferensstolar är mycket viktigt. Satsa gärna på stolar med hög komfort, bra stoppning och armstöd så att deltagarna kan sitta bekvämt under flera timmar och lägga allt sitt fokus på mötet. Om du behöver stolar för tillfällig möblering, exempelvis under mässor eller seminarium rekommenderar vi stapelbara konferensstolar eller klappstolar. Skapa gärna en loungedel i eller i anslutning till mötesrummet. Det är utmärkt för pausen eller avslappnade möten. I vårt utbud av loungemöbler finns stolar, fåtöljer, soffor och soffbord för alla smaker. Oavsett lokalens storlek går det att skapa en sittgrupp som passar. Om du har gott om utrymme kan du med fördel välja stora soffor och fåtöljer med generöst sittdjup. I mindre rum kan det räcka med två nätta loungestolar och ett litet soffbord. I många konferenslokaler är det bra att inkludera en pulpet i inredningen. De är perfekta att ställa exempelvis sin laptop på under presentationer. Dessutom föredrar många talare att stå bakom pulpeten när de talare. Tänk på att välja en pulpet som har gott om förvaringsutrymme för elektronik, pennor, pärmar eller annat som behöver finnas nära tillhands. Det finns också pulpeter på hjul som är lätta att rulla fram och ställa undan efter behov. Hos AJ Produkter hittar du alla möbler som behövs för lyckade möten och konferenser. Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till att ta fram en skräddarsydd lösning utifrån dina specifika behov. Självklart erbjuder vi även leverans och montering av möblerna.