Presentation

Inredning till presentation

En bra presentation kan hjälpa dig att visa framfötterna både som anställd och som företag. Att kunna presentera sitt budskap är ett av de mest effektiva sätten att lära ut, informera, motivera och influera – och vi vill hjälpa dig till de bästa verktygen för att kunna göra det. För en välgjord presentation behöver rätt utrustning. Vare sig du vill ha klassiska tillbehör som blädderblock med papper eller en vanlig anslagstavla har vi flera olika alternativ, men i sortimentet hittar du också mer moderna glasskrivtavlor i både härliga färger och modeller. Även i behov av skärmvägg? Med vår nya ljudabsorberande glasskrivtavla får du ljuddämpning, avskärmning och whiteboard i ett. Perfekt för det effektiva och kreativa kontoret! Nedan hittar du lite mer om vårt sortiment av tillbehör för presentation!

Blädderblock

Ett blädderblock med papper är en riktig klassiker i klassrum men också på kontor och i konferensrum. Fördelen är att det snabbt går att vända och bläddra igenom blad och, så klart, spara alla papper som du använt. Vi har flertalet smarta varianter av blädderblocksstativ, där blädderblock naturligtvis kan bytas ut, där alla modeller också kan användas som whiteboard. Det ger en 2-1 lösning där du själv kan välja och alternera mellan ett klassiskt blädderblock och en whiteboard av mindre mått.

Glasskrivtavlor

Vårt utbud av glasskrivtavlor är stort och är noga utvalt för att täcka in allt du kan tänkas behöva. Från en rund, liten tavla i en fin färg som passar för att fästa mindre bilder och notiser på, till rejäl vändbar glasskrivtavla eller veckoplaneringstavla. I vårt sortiment hittar du också tillbehör för att komplettera användningen. Pennor till glasskrivtavla i flera olika färger och extra starka magneter för att fästa upp vad du kan tänkas behöva direkt på tavlans glasyta. Skriv, sudda ut och skriv igen hur enkelt som helst!

Anslagstavlor

Anslagstavla i tyg eller kork, i form av en världskarta, liten och nätt modell eller en stor utställningsskärm. Vårt sortiment innehåller allt från klassiska planeringstavlor till moderna varianter med anslagstavla med ljudabsorbering. Att exempelvis ha en yta till att fästa notiser och viktiga papper på är kanske det enklaste sättet att komma ihåg sådant som tider eller to-do’s, om du inte vill ha påminnelser i telefonen. På armlängds avstånd från din skrivbordsstol ger direkt och enkel access och blir också ett smidigt sätt att hålla ditt skrivbord fritt från lösa papper och post it’s! Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!