Blädderblockställ med blädderblock för alla arbetsplatser

I vårt sortiment av blädderblock kan du välja mellan flera olika modeller för att hitta ett alternativ som passar dig och din arbetsplats. Vare sig du vill ha ett klassiskt blädderblock med fast stativ eller en mobil modell med hjul som du enkelt kan rulla dit du behöver den.

Blädderblock - Vad är det?

Blädderblock är en klassisk produkt när det kommer till exempelvis företagspresentationer, workshops och möten där man vill skriva, eller rita, på fysiska papper som sedan kan sparas. De skapar en interaktiv och engagerande upplevelse för deltagarna genom att tillåta realtidsdelning av information. Blädderblock är därför ett effektivt och organiserat sätt att dela information med en grupp människor.

Välj rätt blädderblocksställ

Det finns olika typer av blädderblock, från traditionella modeller med ställbara ben till modeller med hjul som fungerar både att använda med blädderblock och som en whiteboard.

  • Fast eller hjulförsett stativ. Ett blädderblock med fast stativ kan utan problem flyttas kortare sträckor men ska du ofta ta fram och ställa undan eller flytta ditt blädderblock mellan rum kan en hjulförsedd modell vara mer fördelaktig.

  • Extra funktioner. Behöver du ett klassiskt blädderblock eller vill ha en mer multifunktionell produkt? Du kan välja mellan varianter som fungerar enbart att skriva på men också mer avancerade modeller med fler funktioner.

  • 2 i 1. Med blädderblock som även fungerar som whiteboard får du på ett smart sätt två olika sorters ytor att använda. Såhär gör du för att rengöra din whiteboard.

Tips! Glöm inte köpa rätt sorts pennor till ditt blädderblock! Vi har pennor som du kan rita med både på blädderblock och whiteboard.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En presentation eller workshop blir bättre med ett bra rum att vara i. Se till att ditt mötesrum är inrett med ett ordentligt konferensbord och konferensstolar och att det finns god belysning så det är lätt att se vad ni skriver. Är det svårt att välja möbler till rummet? Vi har satt ihop färdiga konferensgrupper så du slipper välja. Se också till att det finns en bra möbel att förvara bladen från blädderblocken. Ett klassiskt ritningsskåp med stora lådor kan vara ett perfekt alternativ!