Skrivbordstillbehör

Så har vi löst inredningen hos andra.

Inspireras här

Skrivbordstillbehör för en praktisk och effektiv arbetsplats

Skrivbordstillbehör är oumbärliga föremål som hjälper oss att organisera och effektivisera vår arbetsyta. Brukar du hamna i situationer där du inte har ett extra grenuttag tillgängligt när det behövs, skrivbordet är stökigt för att det inte finns förvaring eller det aldrig står en papperskorg i närheten? Sådana situationer ger dig ofta med mer arbete och tar upp värdefull tid. På AJ Produkter tillhandahåller vi därför ett brett utbud av smarta tillbehör som kan hjälpa dig att undvika sådana problem. Vi kan dessutom ge dig tips för smart förvaring på kontoret och hur du optimerar din skrivbordsförvaring!

Tillbehör för ett organiserat skrivbord

Ett välorganiserat kontor är nyckeln till effektivt arbete och produktivitet. Här är några praktiska förvaringslösningar som kommer att hjälpa dig att skapa ett rent och snyggt arbetsutrymme:

  • Pappersförvaring. Förvaringslösningar för papper och dokument är ett måste för att undvika att skrivbordet blir rörigt. Med pärmar, dokumenthållare och arkivboxar kan du enkelt organisera dina viktiga dokument och snabbt hitta det du behöver, vilket sparar tid och minskar stressen.

  • Skräphantering. En papperskorg är ett oumbärligt tillbehör för att hålla skrivbordet rent och snyggt. Ett organiserat arbetsutrymme bidrar till en mer produktiv arbetsmiljö. Har ni möjlighet så är det naturligtvis ännu bättre om ni har möjlighet till källsortering!

  • Småförvaring. För småförvaring kan förvaringslådor vara ett utmärkt alternativ. Dessa lådor är perfekta för att organisera saker som pennor, gem, häftklamrar och mindre personliga tillhörigheter som annars kan hamna i oordning på skrivbordet. Välj lådor med olika storlekar för att passa dina behov och hålla dina tillbehör organiserade.

Tips! Håll dig sval. Även med bra luftkonditionering kan det bli varmt inomhus under sommarmånaderna. I vårt sortiment hittar du fläktar som passar lika bra på kontoret som i konferensrummet för en behaglig inomhusmiljö.

Personlig touch för ditt kontor

Ett snyggt och organiserat skrivbord kan bidra till en mer produktiv arbetsmiljö – men också en arbetsmiljö som känns mer personlig. Hos AJ Produkter hittar du ett brett utbud av skrivbordstillbehör som passar perfekt för att skapa en enhetlig och stilfull arbetsmiljö.

Ordning och reda för de minsta tillbehören

Addera gärna mindre tillbehör som pennkopp, notiskub och skrivbordsställ för de riktigt små sakerna du behöver ha nära till hans på daglig basis. Det gör både att du har ordning och reda på det som är lättast att tappa bort och gör ditt skrivbord stilrent.   

Skydda ditt skrivbord med ett skrivunderlägg

För en bättre skrivupplevelse kan du också investera i ett skrivunderlägg. Ett skrivunderlägg ger en mjuk och behaglig yta att skriva på samtidigt som det skyddar ditt skrivbord från repor och märken.

Skapa enhetlig stil på skrivbordet med matchande tillbehör

Matchande skrivbordstillbehör kan hjälpa till att skapa en enhetlig stil på ditt skrivbord. Vårt sortiment har både färdiga startset med de vanligaste skrivbordstillbehören, praktiska skrivbordspaket och produkter i samma serie som du själv kan köpa var för sig för att kombinera som du vill utefter behov.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbordstillbehör är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Har du ett skrivbord till dina skrivbordstillbehör? Läs vår guide för att hitta det perfekta skrivbordet för dig. Och glöm inte att du antagligen behöver även lite större förvaring än just på skrivbordet. Med en hurts eller ett skåp kan du få undan exempelvis personliga föremål, väska och jacka. Är ni flera som har behov av mer förvaring kan ett småfacksskåp vara ett bra alternativ! Med vår serie QBUS kan du hitta enhetlig förvaring för hela arbetsplatsen, från entrén in till mötesrummet.

Vanliga frågor angående kategori Skrivbordstillbehör - 7 års garanti

Vad är de vanligaste skrivbordstillbehören?

Det är individuellt vad man vill ha på sitt skrivbord och i en allt mer digitaliserad värld använder de flesta inte lika mycket skrivbordstillbehör längre. Men det är fortfarande vanligt att ha exempelvis förvaringslåda, pennhållare, papperskorg och någon sorts dokumentförvaring.