Skrivbordstillbehör

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Tillbehör till skrivbordet, för en praktisk och effektiv arbetsplats

Brukar du hamna i en brådskande situation när du behöver häfta några papper men inte hittar häftapparaten, du inte har ett grenuttag tillgängligt eller behovet av en golvfläkt är stort? Eller när du tittar igenom en massa dokument i ett arkivskåp men fortfarande inte kan hitta den du behöver? Sådana situationer ger dig ofta med mer arbete och tar upp värdefull tid. På AJ Produkter tillhandahåller vi därför ett brett utbud av smarta tillbehör som kan hjälpa dig att undvika sådana problem. Se till att källsorteringen är smidig med att ha en papperskorg nära ditt skrivbord, sladdslukare så du slipper trassel med kablar och sortera olika dokument i respektive förvaringslåda. Vi har flera varianter av skåp för dold förvaring om du vill att du, eller kanske din personal, ska ha kontoret extra rent och prydligt. Nedan kan du läsa mer för att lära dig om våra olika tillbehör och deras syften, och köp sedan dem som kan hjälpa dig att upprätthålla en mer välorganiserad arbetsplats.

Sortering av dokument

Vi erbjuder ett stort antal alternativ som kan hjälpa dig att organisera dina dokument systematiskt. Välj till exempel en brevkorg eller sorteringsfack som kan hjälpa dig att organisera dina dokument samtidigt som du sparar utrymme. Du kan placera dessa i ett skåp, eller på ditt skrivbord för enkel tillgänglighet. För en komplett lagringslösning kan du till och med stapla flera enheter ovanpå varandra. Om du vill visa nödvändiga eller viktiga papper på skrivbordet väljer du en av våra praktiska dokumenthållare eller bordsställ. Med dessa kan du hålla papper på rätt avstånd precis framför dig och få den bästa vinkeln för att läsa, medan du arbetar vid datorn.

Kabellösningar

Ditt arbetsområde kanske ofta är rörigt med dammiga och trassliga kablar både på och under skrivbordet. Därför tillhandahåller vi olika typer av lösningar som kan hjälpa dig att organisera dina sladdar och undvika röran. Med en sladdslukare samlar du snabbt ihop alla sladdar och du väljer om den ska hänga från skrivbordet eller ligga på, medan en kabelkorg kan monteras direkt under skrivbordets undersida så sladdarna kan läggas däri. För större golvytor är en kabellist praktisk eftersom den både minskar risken för att snubbla och kablarna skyddas från slitage. Med ett bordsuttag direkt i bordsskivan får du en smart ellösning som passar både till skriv- och konferensbord. Uttaget monteras direkt i skivan och är justerbar i tre nivåer. Välj med eller utan USB. I vårt sortiment bör du hitta allt du behöver för att skapa en prydlig, städad och effektiv arbetsplats. Vi har valt ut tillbehör som ska göra din arbetsdag så smidig som möjligt. Vare sig du behöver ett enkelt skrivbordsunderlägg, en monitorarm för datorskärmen så du kan frigöra bordsyta eller ett bokstöd så hjälper vi dig till en lösning. Läs mer om våra kontorstillbehör genom att klicka på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!