Ergonomiska tillbehör

Så har vi löst inredningen hos andra.

Inspireras här

Ergonomiska tillbehör för hög komfort

Hos AJ Produkter strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av kontorsmöbler av hög kvalitet som kan bidra till en produktiv arbetsmiljö. Du kan välja en ergonomisk kontorsstol, ett höj- och sänkbart skrivbord eller en aktiv balansboll – men också mindre tillbehör. Vid stående arbete är exempelvis underarmsstöd ett skönt komplement för avlastning av både underarm och handled. Det är allmänt känt att ergonomiska möbler eliminerar eller minskar risken för att användaren ska drabbas av ryggsmärta, nacksmärta och andra muskel- och skelettproblem. AJ Produkter vill hjälpa dig att få bästa möjliga arbetsplats, men inte bara med möbler. För att ge en komplett ergonomisk lösning för din arbetsplats tillhandahåller vi därför fler tillbehör som kan komplettera ditt skrivbord. Läs följande för att lära dig mer om våra ergonomiska tillbehör och köpa de som passar dina behov bäst!

Monitorarm

Vår första typ av monitorarm har fem justerbara friktionsleder, med vilka du kan justera skärmen framåt, bakåt, nedåt och åt sidan. Den andra typen är en dubbel monitorarm, som är lämplig när du arbetar på två skärmar samtidigt. Vår tredje typ är utrustad med en gaslyft och levereras med ett platsbesparande klämfäste som du sätter direkt på ditt skrivbord. Med våra monitorararmar justerar du snabbt och enkelt skärmen till en perfekt position. Genom att placera skärmen till det ultimata läget för dig kan du minska tröttheten i ögonen och spänningar i rygg och nacke.

Underarmsstöd

Ett underarmstöd är idealiskt för att skapa en bekväm arbetsyta. Vårt armstöd hjälper till att lindra trycket på hela underarmen och handleden så att du inte behöver oroa dig för trötta armar och spända axlar medan du arbetar vid datorn. Oavsett skrivbordets storlek och form kan du enkelt justera stödet. Den platta modellen är slimmad men ger ändå ett bekvämt och mjukt stöd.

Balansbräda

En balansbräda ger ett aktivt och dynamiskt stående under arbetsdagen och blir ett perfekt komplement när du står vid ett höj- och sänkbart bord. Eftersom du balanserar ökar blodcirkulationen och du aktiverar muskler i både ben, rygg och höfter. Addera ett golvskydd för att skydda ömtåliga golv. Läs mer om våra ergonomiska tillbehör genom att klicka på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!