Kick-step till förråd och arkiv

Med en smidig och stabil kick-step får du ett smart och platsbesparande hjälpmedel på arbetsplatsen. Från kontorslandskap till förråd eller i arkiv och verkstäder: på samtliga arbetsplatser kan förvaring på höjd vara nödvändig. Men eftersom du och dina kollegor antagligen är olika långa kan det vara svårt för alla att nå upp vid varje hylla eller förvaringsfack. En kick-step blir ett perfekt alternativ till att kliva upp på en stol som lätt smutsas ned eller behöva använda en mer otymplig och stor trappstege.

Vad ska du välja för kick-step?

Alla våra kick-steps är försedda med fjäderbelastade hjul som glider lätt på alla underlag – även heltäckningsmattor. Hjulen fälls in när pallen belastas, exempelvis när du står på den, så att den står helt stilla och säkert. Men beroende på miljö och behov kan du välja mellan olika modeller.

GS-godkänd kick-step

Vår stegpall i metall har två steg belagda med räfflat gummi, som förhindrar att du halkar vid användning. Pallen klarar att belastas upp till 150 kilo och är dessutom GS-godkänd.

Kick-step i plast

Vår pall i plast är lite lägre än vår pall i metall och passar därför när du inte behöver nå lika högt. Materialet gör att en plastpall har låg egenvikt vilket gör att den är smidig att både putta framför dig med foten eller lyfta.

Tips! Alla våra kicksteps är utrustade med en tjock gummilist nertill som skyddar från repor på väggar och andra kontorsmöbler.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med en kick-step är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Med en elefantfot på arbetsplatsen blir det betydligt enklare att ha förvaring högre upp. Behöver du uppgradera er förvaring med exempelvis hyllor och skåp har vi ett brett utbud att välja från. Svårt att välja vad du behöver? Läs vår guide där vi reder ut skillnaden mellan arkivhylla, lagerhylla och butikshylla! Och är det specifikt till lagret du behöver hyllor så kan vi guida till rätt lagerhylla för just dina behov.