Lagerinredning & verkstadsinredning

Köpa lagerhylla - guide

Vilken typ av lagerhylla är bäst för dig?

Läs vår guide

Allt du behöver för lager och verkstad

På AJ Produkter har vi ett väldigt stort utbud av allt du kan tänkas behöva till alla industriella arbetsplatser, från lager och distributionscenter till verkstad, garage och tillverkningsanläggning. Vare sig du är ute efter verktygssatser, arbetsbänk, vagn, lyftbord eller avfallsbehållare. Kanske behöver du en maskinskridsko med kapacitet på 6000 kg eller en hel inredning för lager och industri. Vi vill att du ska, och du kan, hitta allt du behöver hos oss. Nedan hittar du lite mer om delar av vårt sortiment!

Lagerinredning

I vårt utbud av lagerinredning finner du alternativ för alla storlekar av verksamheter, från små lagerrum till riktigt stora varuhus. Vårt Ultimate pallställ är exempelvis ett platseffektivt system för effektiva lösningar, i världsklass. I serien har vi klassiska pallställ men också praktisk och smidig kabeltrumsupphängning för lätt åtkomst på liten yta. Vi tycker också att det ska vara lätt att bygga ut hyllsystem så vi har påbyggnadssektioner att addera till existerande lagerhyllor.

Verkstadsinredning

Vi har all inredning som behövs för en effektiv verkstad. Anpassa verkstaden eller garaget efter dina behov med stryktålig och kvalitativ verkstadsinredning från AJ Produkter. Vi har ett stort utbud av plåtskåp, verktygsvagnar & oväntat mycket mer. Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar.

Skåpförvaring

Vare sig du behöver verktygsskåp för allmän förvaring för saker du använder varje dag, ett låsbart förvaringsskåp eller komplett maskinskåp utrustat med precis allting du behöver, då har du ett brett utbud hos oss. Förvaring ska vara effektivt och flexibelt så inte personal behöver lägga onödig tid på att leta igenom hyllor och lådor i onödan. Många av AJ Produkter skåp har dessutom fått elektroniska kodlås vilket gör att nycklar blir helt onödiga – en sak mindre att hålla reda på!

Miljö och återvinning

Inom industri är det väldigt viktigt att du och personal har en säker och ren arbetsplats, särskilt om ni arbetar med kemikalier och anfall som kan vara farligt. En rejäl våt- och torrdammsugare bör varje industriell arbetsplats ha, men beroende på behov tillhandahåller vi ett brett sortiment av fler praktiska produkter. Absorbentpaket, spillbassäng och kemikalieskåp är några! Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkters specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!