Emballage - paketera lätt och rätt

Emballage & packning till lager & industri

På en industriell arbetsplats med fokus på lager är det viktigt att ha effektiv organisering, ergonomiska möbler och ett lager med tillbehör som alltid är påfyllt. På AJ Produkter vill vi att du ska kunna köpa en komplett lösning; från packbord till bandningsverktyg och vågar. I sortimentet har vi ett stort antal bord som du köper helt efter dina behov och arbetsområde. Är ni många som använder ett bord är ett höj- och sänkbart packbord ett smart alternativ. Behöver du ett arbetsbord men många tillbehör och funktioner är ett färdigt paket som du sen kan bygga ut både praktiskt och flexibelt. För att sedan hålla ordning och reda på alla emballeringstillbehör är lagerhyllor praktiskt. Märk upp varje hylla och ha ett organiserat system med allt från rullar med wellpapp, packtejp och bubbelplast. Nedan hittar du lite mer information om vårt sortiment!

Emballeringstillbehör

Vi tänker att det är praktiskt om du hos oss kan köpa både packbordet du behöver, men också alla tillbehör du använder vid arbetet. I vårt sortiment av tillbehör hittar du både mindre tillbehör som brytbladskniv och häftpistol, till rullställ med skäraggregat. Håll förrådet fullt för effektiva jobbdagar.

Vågar

Smått eller stort, vare sig du ska väga något med vikt på 2000 kg eller brev har vi olika alternativ av vågar. En mindre elektronisk paketvåg är mobil och kan ställas både på ett bord eller på golvet och passar för paket upp till 50 kg. En smidig hängvåg är lätt att ta med sig och är praktisk vid industriell användning.

Packtejp

I vårt sortiment av tejp hittar du alla de olika sorter som du kan tänkas behöva till ditt packarbete, men också olika sorters tejphållare för att underlätta användningen. På vissa av de olika sorterna kan du välja längd, vilket är praktiskt om du vet att du behöver väldigt mycket. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!