Emballeringstillbehör

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Tillbehör för emballering

Vid all hantering av gods är det viktigt att ha rätt slags emballeringstillbehör. Även robusta varor måste, precis som mer ömtåliga, skyddas mot stötar och skador. Både under frakt och magasinering, så ingenting av det inpackade godset går sönder. Därför behöver du en bra uppsättning av emballeringsverktyg på arbetsplatsen, som håller god standard och säkerställer att emballeringen inte skadas under frakt. Här hittar du AJ Produkters tillbehör för effektiv och säker emballering av gods.

Användbara brytbladsknivar

En bra kniv är ett utmärkt, och vid många tillfällen nödvändigt, verktyg vid inslagning och uppaketering. Med brytbladsknivar från AJ Produkter får du ett ergonomiskt skärverktyg som hjälper vid alla sorters emballering. Knivarna har indragbart blad, en metalltipp och är tillverkade med plasthölje, vilket ger kniven lång livslängd. Utöka användningsområdet med en smidig multikniv till emballeringsarbetet. Då kan du dessutom öppna kartonger och avlägsna klamrar, men även skära i emballagematerial som till exempel inslagsplast. Ett effektivt öppningsverktyg till många gods. Köp till ett 10-pack reservblad, så ser du till att knivarna är vassa och håller för frekvent dagligt arbete.

Häftpistol och häfttång för dagligt bruk

Häftpistolen är ett användbart verktyg, om du dagligen jobbar med emballage eller inslagning. Aj Produkters häftverktyg är ett emballeringstillbehör som passar lika bra på kontoret som förrådet eller större lagerområde. Våra häftpistoler är enkla att använda, ergonomiskt utformade och kan användas till möbelomklädning, dekorationsarbete eller för att fästa packsedlar. Vår förkromade häfttång är även den ett användbart tillbehör vid emballering, ett smidigt precisionsverktyg när du behöver häfta mycket och snabbt. Häfttången har ett vändbart städ för nålhäftning. Köp till paket med extra häftklammer, så är du extra förberedd.

Inslagning och paketering

Ett högklassigt emballeringsskydd för packning är wellpapp, för både frakt och magasinering. Detta inslagningsmaterial från AJ Produkter är mycket kraftigt, finns i olika bredder och är dessutom återvinningsbart. Tillsammans med våra slitstarka balpressband får du många paketeringsalternativ som håller riktigt länge. Både våra knivar och häftpistoler är perfekta vid inslagning och emballeringsarbete.