Packtejp för säker emballering

Vid förslutning och emballering av lådor och större gods är det nödvändigt med bra packtejp under arbetets gång. AJ Produkter har både starka och lätthanterliga allroundtejper plus tejphållare i sortimentet, som underlättar vid alla sorters packning. Lådor på lager, större gods för magasinering eller transport eller en flytt på kontoret är några användningsområden där bra packtejp är nödvändig. Se även till att ha bra packbänkar, arbetsbord, verkstadshyllor och lagervagnar på er arbetsplats. Här är ett par exempel på tejper från vårt sortiment.

Allround packtejp

Våra allroundtejper till packning och godshantering finns i flera utföranden. Den klassiska silvertejpen är lättanvänd och håller för många olika sysslor. Häfttejpen är både vattenfast och rivbar, vilket ger den hög användarvänlighet. Även vår transparenta packtejp har en hög häftförmåga, tyst och smidig vid avrullning och håller för alla typer av emballering. Den funkar även utmärkt vid packning av kartonger och större transporter, som vid flytt eller större godshantering. Komplettera gärna med vår dubbelhäftande vävtejp, som passar extra bra till emballage där det är nödvändigt med transparens. Våra packtejper säljs i både mindre och större förpackningar, investera i det antal som just din arbetsplats behöver.

Ergonomiska tejphållare

Utrusta din arbetsplats med våra tejphållare av metall för packbord, så har du en smidig lösning för tejphantering och emballering. De praktiska hållarna har skruvtving för enkel fastsättning på arbetsbordets kant. Ett utmärkt sätt att förenkla det dagliga packnings- och godshanteringsarbetet. Vår tejphållare med ljuddämpning har ett extra mjukt handtag, som är välkommet vid längre packningspass. Ljuddämparens tystare användning gynnar både användare och övriga anställda i packningens närområde. Handtagets goda ergonomi minskar dessutom risken för skador vid högre arbetsbelastning och användning.