Sträckfilm till alla sorters inslagning

Sträckfilm är optimalt vid såväl packning som frakt av större pall med gods. När du slår in pallarna är det viktigt att plasten är både åtsittande och hållfast samt har en stabiliserande effekt under transporten. Plastfilmen kan användas vid magasinering med lika gott resultat. Om du ska förvara större varor en längre tid i magasin eller förråd ger sträckfilmen ett utmärkt skydd mot smuts och fukt som samlas. AJ Produkter har olika sorters sträckfilm och inslagsplast som lämpar sig till alla sorters emballering. Läs sammanfattningen om våra sträckfilmer nedan och se vilken sort som passar dig bäst.

Transparent sträckfilm

Vår transparenta sträckfilm finns i två utföranden: handsträckfilm och maskinsträckfilm. Handsträckfilmen är både töjbar och hållfast, den levereras på praktiska handrullar så inslagningen blir snabb och effektiv. Maskinsträckfilmen kommer med standardbredd på 500 mm. Den är plangjuten och ger ett utmärkt grepp vid maskininslagning. För smidighetens skull, komplettera gärna med ett par sträckfilmsknivar och hållare. Det hjälper i packningsarbetet med handsträckfilmen.

Bubbelplast

Bubbelplast är en klassiker för emballering, eftersom den både ekonomiskt och säkerhetsmässigt sett är ett förträffligt inslagningsval. Bubblorna gör skyddsplasten stötdämpande och allround – skräddarsydd för alla verksamheter. Du kan slå in mindre varor, som en vas eller lampa, lika framgångsrikt som betydligt större gods. Till riktigt stora rullar kan ett rullställ med skäraggregat vara på sin plats. Det mycket smidiga stället står på hjul med inbyggd kniv och justerbar bredd upp till 1500 mm. Ett utmärkt komplement i din verksamhet, eftersom rullstället även kan användas till papper, kartong och skumplast.