Butiksinredning

Butiksinredning för små och stora butiker

AJ Produkter erbjuder butiksinredning och butikstillbehör för både stora och små butiker. I vårt sortiment finns alltifrån kompletta hyllsystem till kundkorgar. Vi har också ett utbud av skyltställ och gatupratare för skyltning både inomhus och utomhus.

Varuexponering

Bra varuexponering är viktigt för en butiks försäljning. Olika varor bör exponeras på olika sätt och det behövs ofta flera typer av exponeringslösningar. Titta gärna närmare på våra butikshyllor om du letar efter en flexibel exponeringslösning med upphängningsmöjligheter. Hyllorna är tillverkade i plåt och går att kombinera ihop till kompletta hyllsystem. De har vinklingsbara trådhyllplan och kan förses med konfektionsarmar och spjut för olika sorters upphängning.

Exponeringskorgar

Med hjälp av exponeringskorgar kan man på ett smidigt sätt lyfta fram varor för merförsäljning. Hos AJ Produkter hittar du flera typer av exponeringskorgar för olika produkter. Vi tillhandahåller både trådkorgar för fristående placering och stapelbara exponeringskorgar som går att anpassa efter behov. Korgarna är tillverkade av trådar för att produkterna ska synas bra från alla håll. För maximal flexibilitet finns korgar med hjul. Det är ett smidigt alternativ om du vill exponera produkter utomhus och enkelt kunna flytta ut och in förvaringen vid öppning och stängning.

Skyltställ

För att stärka butikens kommunikation rekommenderar vi skyltställ både inomhus och utomhus. Gatupratare utanför butiken är mycket effektiva om du vill förmedla budskap till kunderna redan innan de kommer in. De är perfekta när du vill kommunicera erbjudanden och kampanjer och locka in kunder från gatan. Inne i butiken passar det bra med nättare skyltställ som är lätta att flytta. I vårt sortiment hittar du både enklare skyltställ och modeller som tål extra tuffa förhållanden utomhus. Om du behöver en vägghängd displaylösning till butiken kan det vara en bra idé att titta på vårt utbud av låsbara skyltskåp och reklamtavlor i snäppmodell. De ger en snygg affischering och passar bra för alltifrån reklam till öppettider. Ta gärna kontakt med våra kunniga medarbetare för tips och råd. Oavsett om du letar efter en helhetslösning eller bara behöver enstaka produkter hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just din butik och dina behov.