Butiksvagnar & Kundkorgar

Butiksvagnar och kundkorgar

Alla affärer och varuhus behöver antingen kundkorgar eller butiksvagnar, vissa både och. Från mindre kvartersbutiker till större stormarknader och livsmedelsaffärer, där kundflödet är ständigt pågående. På bygg- eller möbelvaruhus med stora produkter är rejäla butiksvagnar ett måste, när du ska köpa en ny säng eller bokhylla och behöver frakta paketet från hyllavdelning till kassa. Även ett snabbare besök i mataffären kräver en kundkorg, så du slipper bära flingor, frukt och grönsaker i händerna. Vi på AJ Produkter har flera korg- och vagnalternativ att välja bland. Dessutom med nödvändiga tillbehör som förstärker komfort och användarupplevelse.

Mindre matkorgar

Bland våra kundkorgar återfinns givetvis den klassiska röda plastkorgen, som är en utsökt mix av form och funktion. Kundkorgen är perfekt för att handla i mataffärer och butiker, men kan lika effektivt användas i till exempel skolor för att frakta böcker mellan skolsalarna. Tomma staplas matkorgarna i varandra för en platsbesparande förvaring. I vårt sortiment finns både mindre och större kundkorgar, där de senare är utrustade med hjul och fällbart draghandtag. Med sina 55 liters storlek kan många varor staplas vid större shopping. Lägg till ett par praktiska korgvagnar, så du enkelt samlar ihop många tomma korgar i butiken utan tunga lyft.

Brett utbud butiksvagnar

AJ Produkters kund- och lagervagnar finns i många olika varianter. Från de traditionella kundvagnarna upp till plattformsvagn, som tål lastning upp till ett kvarts ton! Den smarta kundkorgsvagnen med utrymme för två mindre kundkorgar är smidig och tar lite plats i anspråk. Lagervagnen är en bastant produkt med ställbar hylla som justeras på höjden, utifrån behov och storlek på gods. Dessa kraftigare vagnar funkar lika utmärkt under en större flytt på arbetsplatser mellan olika kontor. Funktionella vagnar från AJ Produkter har alltid många användningsområden.