Gatupratare & Skyltställ

Gatupratare och Trottoarpratare

Affärer, mäklare och liknande verksamheter behöver bra gatupratare och skyltställ för att kommunicera ut reor och erbjudanden. AJ Produkter har ett rikt urval av bra ställ och trottoarpratare för skyltning såväl inom- som utomhus. Ett stryktåligt mäklarställ är ett utmärkt hjälpmedel då det pågår visning av lägenhet eller hus. Även interna säkerhetsmeddelanden behöver finnas synliga, i mindre skyltskåp där de anställda kan se. Våra gatupratare och skyltställ finns i flera varianter, här hittar du snabbt de varianter som bäst passar dina behov.

Klassiska gatupratare och skyltställ

AJ Produkter har en mängd olika trottoarpratare och skyltställ för inom- och utomhusbruk. De passar utmärkt till mindre affärer eller butiker i större köpcentrum eller på marknader. En hopfällbar gatupratare tillverkad i aluminium är en rostfri och flexibel lösning för all slags exponering. I vårt sortiment har vi även det idag enda godkända skyltstället gentemot synskadade. Med två snäppramar är gatustället enkelt att snabbt öppna och stänga vid byte av affischer eller budskap. Lika praktisk är den klassiska gatuprataren med starka fjädrar och kraftig ryggskiva, som tål tuffa vindar och väderförhållanden under långa utomhusperioder. Komplettera även med ett mindre mäklarställ, som är perfekt för tillfälliga annonseringar, visningar eller skyltningar. Stället är anpassat för A3-format och lätt att bära med sig efter avslutad arbetsdag.

Reklamtavlor och informationsställ

Enkla och stabila reklamtavlor att placera på vägg fungerar utmärkt för användning både inom- och utomhus. AJ Produkters informationstavlor är tillverkade i aluminium och försedda med skyddsplast, som garanterar att produkten aldrig rostar. Tillsammans med ett par informationsställ får du en utmärkt kombination att använda vid mässor, museer eller hotellfoajéer. Du når med enkla medel snabbt ut med informationen som behöver förmedlas. Addera gärna till en whiteboard eller anslagstavlor från vårt sortiment, som perfekta kommunikationskomplement vid konferenser eller föreläsningar.