Lyftutrustning

Utrustning och hjälpmedel för lyft

AJ Produkter har ett stort sortiment av allt du kan behöva till ditt lager eller verkstad. Vare sig du är ute efter större pallyftare, lyftbord och rullbanor eller en mindre maskinskridsko, en ramp eller truck och krantillbehör - då har vi antagligen det du kan tänkas behöva. Vi vet hur viktigt det är med utrustning som är designade för tuff användning i industriella miljöer. Nedan kan du läsa lite mer om delar av vårt sortiment!

Vagnar

Vi har en mängd olika sorters vagnar. Från plattformsvagn till plock- och paketvagn och långgodsvagn. Våra lyftvagnar är stabila och kan enkelt manövreras med hjälp av de fyra hjulen. Det gör dem perfekta för transport, avlastning och även arbetsbord. Våra pall- och rullcontainers finns i flera olika modeller och storlekar – med och utan hyllor, låsbara, med hjul eller för att stå på en pall. Beroende på behov kan också vikas ihop. För smidig transport av mindre gods har du flera möjligheter. En bordsvagn med total maxkapacitet på 350 kg klarar att användas i ett lager medan en rostfri hyllvagn passar i ett storkök.

Pallyftare

Enkla att använda, säkra och rejäla pallyftare där den med högst kapacitet kan förflytta gods på upp till 3000 kg. Pallyftare förenklar arbetet i de flesta industriella miljöer där du flyttar tunga och stora föremål. Vissa modeller har så kallad quick lift vilket gör att du på tre pumpslag har lyften i förflyttningsläge. De olika modellerna har olika hjul och finns i både nylon, polyuretan och plast då de olika materialen passar för olika sorters underlag. Beroende på behov finns alternativ av olika längd, lyftkapacitet, med våg och singel- eller boggiehjul. För arbete utomhus eller i miljöer där en vanlig lyft inte fungerar är en robust terränggående pallyftare ett alternativ som passar på en byggarbetsplats eller inom jordbruk.

Trallor

Du kan välja ur ett stort urval av olika sorters trallor för smidig back- och lådhantering. Våra trallor finns i plast, aluminium, trä och plywood för att passa specifika ändamåls krav och användningsområde. En liten, platt och fyrkantig tralla i stål kan passa bra för enklare transport på exempelvis en gård där sådant som däck, krukor och lådor behöver förflyttas. En tralla med draghandtag är däremot smidig vid manövrering av backar och lådor. Snurrhjulen och draghantaget underlättar vid vändningar och för att ta sig runt hörn. Du kan köpa till handtag till tralla som komplement och en trallvagn förenklar flytt och sparar plats vid förvaring. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!