Verktygsskåp - bra förvaring för verktyg

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Verktygsskåp för industri och garage

Ett rejält verktygsskåp behövs i alla större verkstäder eller industrilokaler, där du sorterar och låser in alla verktyg i säkert förvar över nätter och helger. Låter du skruvmejslar, maskindelar och liknande ligga framme på arbetsplats eller verkstadsbord är det lätt hänt att de slarvas bort. Det är inte bara irriterande när sådant händer, utan även kostsamt i längden. Med maskinskåp från AJ Produkter får du helsvetsade stabila konstruktioner i en mängd utföranden. Där kan du enkelt hålla ordning på redskap och verktyg, så minskar risken att någonting försvinner. I vårt rika urval av verktygsskåp till verkstäder och större garage hittar du det materialskåp som bäst passar in på din arbetsplats.

Mångsidiga maskinskåp

AJ Produkters verktygsskåp är gedigna produkter med flyttbar och flexibel inredning. Där förvarar du verktyg och material som används mer eller mindre frekvent. Håll ordning med våra skåp: som är kompletta med flera hyllplan, plastbackar och verktygskrokar. Våra multifunktionella verktygsskåp finns i många olika utföranden, som enkelt fogas in på arbetsplatser efter specifika önskemål. Välj de antal fack, hyllor, backar och lådor som passar dig bäst.

Komplett verktygsskåp med verktyg

Alla våra maskin- och verktygsskåp är helsvetsade konstruktioner, tillverkade för att hålla riktigt länge. Det mindre maskinskåpet är utformat för verktygsförvaring som ska vara lättillgängligt vid behov. Skåpet innehåller hyllplan, kroksats, och verktygspanel som ger dig en bra överblick. Addera till ett förvaringsskåp i plåt, där du kan komplettera verktyg med pärmar och liknande kontorsprodukter. Ett smidigt sätt att samla olika produkter, om kontor och industrilokaler finns i samma byggnad. Materialskåpet har både justerbara hyllor och fötter, så du enkelt kan skapa den förvaringslösning du helst önskar. Har du frågor rörande våra verktygsskåp är du givetvis välkommen att kontakta våra säljare, som hjälper dig att välja rätt!