Tillbehör till pallställ

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Tillbehör till pallställ

För att bygga ett effektivt system av pallställ behövs en mängd nödvändiga tillbehör. Då säkrar du att stället håller hög standard för logistik och snabb godshantering. Ett större förråd med pallställ behöver både gavlar och bärbalkar som grov grund. AJ Produkter har ett brett urval av de smidiga tillbehör som effektiviserar både lagerhållning och hantering av förvaringsställen på din arbetsplats. Här är några exempel från vårt sortiment.

Gavlar och bärbalkar

Varje pallställ behöver en grund att stå på. När du bygger ett ställ börjar du med bärbalkar och gavlar som tål tung belastning och hantering. Kombinera de plan, balkar och gavlar som passar dina behov och skapa ditt ultimata pallställ. Våra gavlar finns i flera utföranden, där du kan anpassa höjden utifrån lokalen där pallstället ska byggas. Tillsammans med balkplan, bärbalkar och balkplansnät skapar du pallställ i flera hyllor, som tillsammans har kapacitet att bära flera ton. Med en flyttbar lagerstege kommer du enklare åt gods högre upp i pallstället eller lagerhyllan. Stegen har bra glidskydd och är lätt att flytta.

Stöd och pallförstärkningar

Även om pallställ från AJ Produkter är stabila konstruktioner och produkter som håller högsta klass kan du säkra upp dina lagerhyllor ytterligare. En stosfot ger extra försträckning och kraftigare infästning mot golv. Den gör sig väldigt bra på ojämna golv. Påkörningsskydd till pallställ skruvas direkt i marken som skyddar gaveln från skador vid påkörning eller andra kollisioner. Med extra stöd blir last och gods lättare att fördela över hyllplan. Komplettera pallstället med en smidig distans, som håller avståndet mellan sektioner.

Utdrag och industribyrå

Industribyrån är en robust stålkonstruktion för kompakt förvaring av mindre gods. Ett utmärkt komplement till pallhyllor och lagerställningar. Varje hyllplan är utdragbart och har ett smidigt handtag, för effektiv förvaring och tillgänglighet. En utdragsenhet ger dessutom snabbare hantering av gods på pall i pallställäge. Utdragsenheten kan dras ut till 70 %, vilket ger lätt åtkomst till pallen.