Avfallshantering & Städ

Miljö & avfallshantering på arbetsplatsen

Avfall och farligt material kan vara svåra att hantera på ett säkert och hygieniskt sätt. Vårt sortiment av behållare och utrustning till sopsortering och återvinning är därför brett så du har möjlighet att ta hand om sopor och material med bästa möjliga förutsättningar. Exempelvis, för industriella arbetsplatser finns flera alternativ till olika sorters fathantering och fattillbehör, helt beroende på användningsområde och innehåll. Med trygga, låsbara kemikalieskåp håller du utomstående borta, en spillbassäng är en bra investering för nödsituationer vid läckage och bespara kroppen från tunga lyft med ergonomiska lyftdon som fatkärra. På ett kontor däremot är det väldigt viktigt att det finns ett bra system med sop- och källsortering då det mesta skräpet går att sortera utefter material direkt när det använts. Välj mellan komplett sorteringsmodul eller avfallsbehållare för större saker och mindre sorteringsbehållare och papperskorg för smått skräp. Nedan kan du läsa ännu mer om några av våra lösningar för en trygg och säker arbetsmiljö!

Tippcontainer

En tippvagn är ett effektivt sätt att lasta skräp och material i större, och tunga, mängder på exempelvis byggarbetsplatser. Våra vagnar är tillverkade av kraftig, pulverlackerad stål som tål tuff användning. Beroende på vilken sorts tippcontainer du behöver så har vi ett utbud av olika sorter, storlekar och färger för att passa ditt behov. En mindre container passar utmärkt på ett lager i anslutning till din arbetsbänk eller packbord för smidig slängning.

Kemikalieskåp

Beroende på storlek av din arbetsplats och behovet av förvaring av bland annat syra och kemikalier så kan du hitta kemikalieskåp av olika sorter och modeller hos oss. För större kvantiteter är en hög variant med dubbla dörrar och fem hyllplan ett alternativ medan vid mindre mängder räcker med en liten vägghängd modell. Säkerheten för dig och dina anställda är viktig så ett säkerhetsskåp med ordentlig låsmekanism är ett måste. En del av dem kan också kompletteras med extra hänglås.

Städutrustning

En ren arbetsplats är inte bara trevligare utan gör arbetet enklare. Håll därför utrymmen där ni arbetar välförsedda med både smått som pappersdispenser och större städdon som våt- och torrdammsugare, sopmaskin och någon sorts sophantering, exempelvis en väggmonterad säckhållare. Vår sopmaskin kan dessutom kompletteras med en snöslunga för snöröjning under vintern. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!