Avfallsbehållare & soptunnor

Källsortering hemma eller på jobbet - guide

Tips som förenklar din källsortering.

Läs vår guide

Avfallsbehållare för bra sophantering

Varje arbetsplats behöver ordentliga avfallsbehållare & soptunnor för bra sophantering, så kontoret eller verkstaden kan hålla en hög hygienfaktor med flera alternativ för avfallshantering. I vårt sortiment hittar du både soptunnor, avfallsbehållare, sopkärl, städvagnar och tvättprodukter som underlättar för att hålla rent och fräscht. Både på kontor, i matsalar, restauranger och lagerutrymmen. Här är några exempel.

Klassiska papperskorgar

Papperskorgar från AJ Produkter finns i flera modeller. Välj den klassiska utomhuskorgen tillverkad i polyeten, som står emot väder och vind under lång tid framåt. Genom sin klassiska modell syns det på långt håll att det är en papperskorg för förbipasserande. Våra vitlackerade och väggmonterade papperskorgar för inomhusbruk är lika klassiska i både utformning och användning. Skräpkorgarna passar lika bra på toaletten eller i verkstaden som på gym, restauranger eller kontor. Den är platsbesparande och är behändig vid byte av plastpåsar. Dessutom har vi kombinationskorgen, med både papperskorg och inbyggd askkopp. Den cylinderformade avfallsmöbeln är lättplacerad i alla utomhusmiljöer. Köp även till en pedalhink för inomhusbruk, som blir ett utmärkt komplement till papperskorgarna.

Större avfallsbehållare

Våra sopkärl i stryktålig polyeten är utrustade med hjul och körhandtag och finns i flera olika färger och storlekar. Detta underlättar sopsorteringen i till exempel större soprum, där källsortering av olika produkter är viktig. Tack vare de två stora hjulen är avfallsbehållaren mobil och enkel att förflytta och tömma. Sopbehållaren är utvecklat i enighet med europeiska DIN-EN 840-normen, som stärker säkerheten för både renhållare och användare.

Rejäla sopkärl

Våra största sopkärl är rejäla pjäser tillverkade i slagtålig och UV-beständig HD-polyeten. Lockets vikt hindrar det från att blåsa upp, så dessa större avfallsbehållare går utmärkt att använda både inom- och utomhus. De containerliknande sopkärlen finns i flera utföranden, där det största har en volym på 1000 liter. Trots storleken är sopkärlen lätthanterliga och kan förflyttas i både snö och över trottoarkanter.