Praktiska lyftvagnar som underlättar arbetet

Tunga lyft är ett återkommande dilemma på många arbetsplatser, där kan en rejäl lyftvagn göra stor nytta. AJ produkter har ett stort urval av både manuella och hydrauliska lyftvagnar, där du sparar på ryggen vid till exempel lyft mellan golv och arbetsbänk. Hantering av tunga gods i verkstäder, industrier eller större magasin blir oerhört mycket smidigare med våra lyftbord. Mellan lyften går vagnen även utmärkt att använda som ett vanligt arbetsbord. Här är några exempel på våra lyftbordsvagnar.

Manuella lyftbord

Om du frekvent arbetar med montering eller olika reparationer av tyngre gods är ett manuellt lyftbord det ultimata hjälpmedlet. Våra lyftbordsvagnar med manuell vev är höjdjusterbara och har bromsande länkhjul, så bordet enkelt kan låsas på önskad plats. Detta ger optimal arbetsställning för varje användare. Med manuellt justerbara bordsvagnar från AJ Produkter skonar du kroppen från slitsamma lyft och kan fokusera på ett effektivt utförande av dina olika arbetsuppgifter. Eftersom lyftbordsvagnarna kan sänkas ner till 44 centimeters höjd över marknivå är de lätta att flytta undan och förvara mellan användningarna.

Bordsvagnar med hydraulik

Våra hydrauliska lyftbordsvagnar passar utmärkt som både avlastningsbord, arbetsbord och till transporter. Vagnarna är mycket stabila och användarvänliga, med länkhjul och det höga körhandtaget. AJ Produkters hydraulikvagnar finns i flera utföranden, med hanteringskapacitet från ett par hundra kilo upp till ett ton. Välj det lyftbordsalternativ som bäst lämpar sig till din arbetsplats och dina användningsområden. För att ytterligare förbättra godshantering: köp till ett stadig packbord eller lyftbord, som med sina rejäla arbetsytor med fördel kan användas till alla typer av inslagning och förberedelse till emballering.