Mångsidiga domkrafter och pallbockar

AJ Produkter har domkrafter och pallbockar för säkra lyft. I verkstäder och industrier är det viktigt att snabbt och säkert utföra tunga lyft, om fordon eller maskiner behöver reparation eller underhållsarbete direkt på plats. Där är domkrafter oumbärliga hjälpredskap. Vi har de rätta lyftverktygen för just dessa arbetsområden: både mindre domkrafter för trånga utrymmen i garage, men även riktigt kraftiga hydraulikverktyg. Ett par stycken med arbetskapacitet ända upp till 15 ton. Här är ett urval från vårt sortiment, bra utrustning för tunga lyft med säkerheten i fokus.

Smidig garagedomkraft

En domkraft till mindre bilmodeller och liknande är lätthanterlig med snabb lyfttid. Vår garagedomkraft är tillverkad i aluminium med dubbla cylindrar och utrustad med bärhandtag. Ett praktiskt verktyg för snabba insatser. Tillsammans med en verkstadskran får du ett bra komplement för att snabbt hantera tunga delar, även när du utför arbetet på egen hand.

Kraftiga hävverktyg för tunga lyft

Riktigt stora maskindelar eller fordon behöver domkrafter med rejäla krafter för att hissas upp i luften. AJ Produkters hydrauliska domkrafter är kompakta och stabila, för tyngre lyft vid installationer och reparationer. Välj lyftverktyg efter storlek och kapacitet, anpassade för sysslorna som ska utföras. Vi har roterbar domkraft, som kan användas i såväl stående, lutande och liggande position. De extra kraftiga har belastningskapacitet på över tio ton, men är fortfarande lätta att hantera och snabba vid lyft.

Praktiska pallbockar

Effektivisera ditt arbete i garage eller industrilokal med ett par kraftiga pallbockar. De är utmärkta hjälpmedel för säkrare lyft i verkstadsmiljöer, när truckar eller tyngre maskiner behöver hanteras. AJ Produkter har pallverktyg i flera utföranden. Lägg till en hopfällbar och ergonomisk gipsbock, för en ännu säkrare arbetsmiljö vid alla sorters lyfthantering.