Säkra lyft med lyftbord & saxbord

Med lyftbord från AJ Produkter skapar du en trygg arbetsmiljö för säkrare lyft. Våra stadiga arbetsbord ger bättre ergonomi, där du enkelt kan lyfta tunga varor och gods till önskad arbetshöjd. Ett garage, en industriverkstad eller större lagerlokal kan dra stor nytta av en bordsinvestering, som förenklar flera arbetsmoment med god ergonomi och precision. Våra lyftbord finns i många olika utföranden. Här är några exempel ut vårt breda sortiment.

Lägre bordsmodeller

Lågbyggda lyftbord från AJ Produkter har en praktisk konstruktion som gör att bordet inte behöver monteras i en grop utan placeras direkt på golvet där det står stabilt. Våra lyftbord i låg modell förenklar det dagliga arbetet, där du bland annat besparar ryggen från tunga lyft. Med uppkörningsramp och en monterad klämskyddsram under bordsytan förhindras klämskador. Dessutom har lyftbordet ett fristående aggregat. Komplettera gärna med lagerhyllor, verktygstavlor eller kompletterande verkstadsinredning för att skapa den ultimata arbetsytan för effektiv lyfthantering.

Fjäderbelastad höjdreglering

Vid manuell lastning och lossning är ett fjäderbelastat bord en utmärkt lösning. AJ Produkters lyftbord med saxliftfunktion är lika lättanvänt som säkert och lämpar sig i de flesta industrimiljöer. Bordet ger en ideal arbetshöjd, då lasthöjden sänks och höjs beroende på hur mycket last som hanteras. En fullastad pall kan lastas på eller lossas från arbetsbordet med gaffeltruck och då enheten även är utrustad med stötdämpare förhindras bordet att studsa till vid lastningen.

Lyftbord med saxlift

Ett rejält lyftbord med saxlift från AJ Produkter har ett brett användningsområde. Eftersom maxbelastning ligger på ett ton och maxhöjd för användning är nästan tre meter erbjuder höjdsaxbordet stabila lösningar vid höga och tunga lyft. Med en justerbar arbetsplattform kan du ytterligare utöka arbetsnyttan av lyftborden från AJ Produkter.