Kontorsstolar & skrivbordsstolar för hela kontoret

test

Bra att tänka på när du väljer kontorsstol.

Läs vår guide

Ergonomiska kontorsstolar & skrivbordsstolar

Människor som arbetar på kontor vid skrivbord sitter i snitt 7-8 timmar per dag på sin kontorsstol. Det kan i längden ge muskulära problem, som rygg och nackvärk, vilket kan leda till försämrat arbete och minskad produktivitet. Så det är viktigt att välja en ergonomisk skrivbordsstol av kvalitet som är anpassad för att ge dig, och anställda, rätt komfort och därmed minska risken för hälsoproblem. Läs vidare för att lära dig mer om våra justerbara kontorsstolar och hitta den som passar dig bäst!

Snygga skrivbordsstolar i olika stilar

På AJ produkter erbjuder vi ett brett utbud av kontorsstolar med en mängd olika funktioner. Letar du efter en modern kontorsstol som ger en exklusiv look till din arbetsmiljö finns exempelvis våra snygga Watfordstolar eller trendiga Lancaster. Är du istället ute efter en riktigt funktionell och ergonomisk skrivbordsstol, eller gamingstol, för många timmars sittande – då är vår 24-timmarsstol Ramsey ett perfekt alternativ. Ett kontor med liten yta? Arbetsstol Dover är en nätt och smidig stol för dig med ett rörligt arbete. Addera tillbehör som golvskydd eller fotstöd för extra komfort till din kontorsstol! Vi har stolar för vilket behov du än har.

Datorstol i läder eller tyg

Våra kontorsstolar finns i en mängd olika material inklusive läder, mesh, ull, syntetiskt läder och polyester m.m. Allt för att du ska kunna välja få en stol som passar dina specifika önskemål och krav. Medan du väljer stolar i lämpligt material, tänk också på saker som slittålighet, komfort, stil, användningsområde och i vilken miljö den ska användas. På ett varmt kontor kan en skön meshrygg på stolen vara det ultimata alternativet medan för dig som vill ha ett miljövänligt alternativ kan välja en stol med 100 % återvunnet tyg. I vårt utbud av kontorsstolar finns det klassiska standardfärger som grått, svart och vitt men också mer okonventionella toner av exempelvis rött, lila, orange och gult. Klicka på varje enskild produkts specifikation för att lära dig mer om klädsel och material.

Höj- och sänkbar kontorsstol med full justerbarhet

Vi erbjuder kontorsstolar med olika mekanismer och inställningsmöjligheter som kan hjälpa dig och dina anställda att hitta en bra och bekväm sittställning. Exempelvis, våra stolar med synkronmekanism tillåter ryggstöd och sits att röra sig i ett anpassat förhållande tillsammans. Du kan sedan låsa stolen i önskat läge och därmed bibehålla en optimal position, anpassad precis efter din kropp. Optimera din arbetsplats ännu mer? Med ett höj- och sänkbart skrivbord reglerar du din kontorsyta in i minsta detalj. AJ produkters sortiment är anpassat för att vad dina behov och krav än är, så ska du hitta ett perfekt alternativ. Vare sig du behöver en kontorsstol med justerbara armstöd eller en genomgående ergonomisk arbetsstol kan vi hjälpa dig. Du kan köpa våra stolar online eller så kontakta oss för guidning till en stol som passar din arbetsplats bäst.