Kontorsstolar & skrivbordsstolar för hela kontoret

test

Bra att tänka på när du väljer kontorsstol.

Läs vår guide

Ergonomiska kontorsstolar & skrivbordsstolar

Människor som arbetar på kontor vid skrivbord sitter i snitt 7-8 timmar per dag på sin kontorsstol. Det kan i längden ge muskulära problem, som rygg och nackvärk, vilket kan leda till försämrat arbete och minskad produktivitet. Så det är viktigt att välja en ergonomisk skrivbordsstol av kvalitet som är anpassad för att ge dig rätt komfort och därmed minska risken för hälsoproblem. Läs vidare för att lära dig mer om våra justerbara kontorsstolar och hitta den som passar dig bäst!

Skrivbordsstolar i olika stilar

På AJ produkter erbjuder vi ett brett utbud av kontorsstolar med en mängd olika funktioner – och stilar. Letar du efter en modern kontorsstol som ger en exklusiv look till din arbetsmiljö har vi ett sortiment med klassiska skrivbordsstolar för alla smaker. Är du istället ute efter en riktigt funktionell och ergonomisk skrivbordsstol, eller gamingstol, för många timmars sittande – då har vi riktigt bekväma 24-timmarsstolar. Vill du ha hjälp att hitta den optimala stolen? Läs mer i vår guide till hur du väljer den bästa kontorsstolen för dig!

Tips! Addera tillbehör som ett praktiskt golvskydd eller avlastande fotstöd för extra komfort till din kontorsstol.

Välj material med omsorg

Våra skrivbordsstolar finns i en mängd olika material inklusive läder, mesh, ull, syntetiskt läder och polyester m.m. Allt för att du ska kunna välja få en stol som passar dina specifika önskemål och krav. Medan du väljer stolar i lämpligt material, tänk också på saker som slittålighet, komfort, stil, användningsområde och i vilken miljö den ska användas. På ett varmt kontor kan en skön meshrygg på stolen vara det ultimata alternativet medan för dig som vill ha ett miljövänligt alternativ kan välja en stol med 100 % återvunnet tyg.

Praktiska funktioner och inställningsmöjligheter

Vi erbjuder kontorsstolar med olika mekanismer och inställningsmöjligheter som kan hjälpa dig och dina anställda att hitta en bra och bekväm sittställning. Exempelvis, våra stolar med synkronmekanism tillåter ryggstöd och sits att röra sig i ett anpassat förhållande tillsammans. Du kan sedan låsa stolen i önskat läge och därmed bibehålla en optimal position, anpassad precis efter din kropp. Optimera din arbetsplats ännu mer? Med ett höj- och sänkbart skrivbord reglerar du din kontorsyta in i minsta detalj.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med kontorsstolar är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Har du rätt sorts skrivbord till din arbetsplats? I vårt breda sortiment med möbler till kontoret finner du allt du kan tänka dig för att inreda den optimala arbetsytan för dina behov, vare sig det är större produkter som just skrivbord eller mindre tillbehör i form av ergonomiska tillbehör eller praktisk förvaring. Vi har dessutom guider till exempelvis vilken typ av skrivbord som passar dig och tips för smart förvaring på kontoret.

Vanliga frågor angående kategori Kontorsstolar - 7 års garanti & snabb leverans

Hur väljer man rätt kontorsstol för sin arbetsplats?

För att välja rätt kontorsstol  bör du ta hänsyn till dina behov och preferenser, exempelvis din kroppsstorlek, arbetsuppgifter och hur länge du sitter. Det är viktigt att kontorsstolen ger bra stöd för rygg och nacke, är justerbar och ergonomiskt utformad.

Vilka funktioner bör man leta efter i en kontorsstol?

Vad du behöver för funktioner är helt upp till de behov du har av en stol. Har du exempelvis ont i ryggen är det viktigt med en stol med bra rygg- och nackstöd så att du inte spänner dig.

Vad är de viktigaste faktorerna att tänka på vid köp av en kontorsstol?

Att stolen har rätt funktioner för dina behov så att du kan sitta korrekt.

Hur justerar man en kontorsstol för bästa ergonomi?

Hur du ställer in din kontorsstol ska baseras på hur du vill sitta. Glöm inte att dra nytta av de ergonomiska funktionerna som din stol erbjuder för bästa möjliga komfort.

Hur sitter man korrekt på en kontorsstol?

Dina fötter ska kunna placeras platt mot golvet med knäna i en 90 gradig vinkel, ryggen ska ha kontakt med ryggstödet och dina armbågar ska kunna vila parallellt med bordsskivan.