Konferensstolar - riktigt bra stolar

test

Bra att tänka på när du väljer kontorsstol.

Läs vår guide

Konferensstolar för alla tillfällen

På AJ Produkter förstår vi vikten av ett bra konferensrum. Det är viktigt att rummen är både välplanerade och bekväma. Därför har val av konferensstol stor påverkan på hur komfortabelt ett konferensrum blir. Ett bra sätt för att välja rätt stol är att tänka på vad rummet primärt ska användas till. Stapelbara stolar är ett bra val för rum som mestadels ska användas till presentationer och föredrag där många människor ska få plats. Stolar med mer design är mer passande för mötesrum som används för exempelvis styrelse- och klientmöte. Vi har ett stort utbud av konferensstolar för att passa alla sorters behov och budgetar! Nedan hittar du mer information om våra stolars fördelar!

Estetik

Estetik är en viktig faktor när det kommer till att välja kontorsmöbler för konferensrum, särskilt om rummet ska användas till möten med kunder. Du behöver en balans mellan tilltalande design och pris för att hitta en stol som passar dig och dina behov. Våra stolar finns i ett antal olika färger för att matcha, eller kontrastera, övrig inredning. Det är snyggt med ett genomgående tema för hela ditt kontor, men det livar upp med avvikande element av stil! Blå kontorsstol och grön konferensstol, grå skärmvägg och gul glasskrivtavla!

Stapelbara stolar

Våra stapelbara konferensstolar kommer i flera olika material; tyg, läder, plast och syntetiskt läder. Du bör tänka efter vad för material som passar bäst för stolen. Exempelvis, om stolen ska användas under en lång stund bör valet hamna på en stoppad stol med ryggstöd och sits i tyg, och en stol för kortare stunder kan vara enklare med mindre stoppning. För ett hotell med konferensrum som kontinuerligt hyrs ut är riktigt slitstarka stolar a och o, vilket gör en konferensstol i tåligt fuskläder perfekt.

Utformning

På en konferens vid ett bord där personer samtalar sinsemellan är en stol med snurrfunktion praktiskt då de kan vända sig emot varandra utan att vrida hela kroppen. För föreläsningar där det behöver antecknas är en stol med armstöd och skrivskiva perfekt, över lag är stolar med armstöd skönt och avlastar kroppen. Om det är en konferens med långa sittningar är en mjuk, stoppad konferensstol eller en fåtölj ett måste. Att tänka på ergonomi är ett enkelt sätt att underlätta vid ett konferensmöte – att du sitter bekvämt och avslappnat gör att du kan koncentrera dig bättre. AJ Produkter vill kunna erbjuda ett sortiment av kontorsstolar för att täcka alla målgrupper. Naturligtvis har vi även ett stort utbud av tillbehör för att du ska kunna komplettera konferensrummet! Whiteboard, väggklocka, förvaringsskåp och soptunna, du hittar vad du behöver hos oss. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!