Belysning & lampor till kontoret

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Belysning och lampor för hem och arbetsplats

Lys upp arbetsplats och hem med belysning från AJ Produkter. I vårt sortiment hittar du allt från golvlampor och taklampor till skrivbordsbelysning. Välj lampor i de utföranden som snyggast matchar den design och stil som resten av rummet eller kontoret har. Färger, former eller stilar: du kan hitta det mesta i AJ Produkters breda sortiment av belysningsmöbler. Här är några exempel.

Brett utbud av bordsbelysning

AJ Produkters skrivbordslampor och bordsbelysning finns i en mängd varianter och stilar. Välj till exempel en klassisk design, som en kontorslampa med justerbar arm och bordsfäste. Vi har även snarlika varianter, men i mer slimmade och moderna designer med LED-belysning och justerbara dimmerfunktioner. En hopfällbar bordslampa med USB-port för laddning av mobiltelefoner och elektronik blir ett utsökt komplement till ett rum med redan exklusiv möblering.

Rejäla golvlampor

Våra golvlampor ger extra ljus där det behövs, både på kontor och hemmets sovrum. En golvlampa med extra läslampa blir en praktisk lösning där extra belysning behövs. Välj en golvlampa i retrodesign, som blir en stilig inredningsdetalj. Eller bryt av med en ljuskälla i mer modernt snitt, med lampor där skärmarna går i flera skikt. Våra golvlampor i exklusiv design är ljusmöbler du vill använda ofta och länge.

Smakfullt designade taklampor

Rejäl takbelysning är lika viktigt på arbetsplatsen som i hemmet. AJ Produkters taklampor finns i flera varianter, både med exklusiva snitt och smakfulla formspråk. En traditionell skärm i industriellt inspirerad design blir stilfull och passar i många miljöer. Eller en taklampa med pendellampa och LED-belysning, en utmärkt ljuskälla över matbordet eller skrivbordet på kontoret. Till större affärer eller butiker kan en ljusramp vara en utmärkt kompletteringsprodukt.