Taklampor till arbetsplatsens alla rum

Bra belysning på din arbetsplats är, bortsett från skrivbord och skrivbordsstol, a och o för att kunna arbeta effektivt eftersom ljus påverkar oss så mycket. Vare sig det är ett behov av en enkel taklampa eller takarmatur. Personal ska inte behöva sitta nära skärmen på grund av brist på ljus, men inte heller få reflektioner i skärmen av för mycket. Dålig belysning är också en stor bidragande faktor till huvudvärk. På AJ Produkter vet vi hur viktigt det är med rätt ljus, vare sig det är till konferensrummet, ovanför skrivbordet eller i fönstret. Vårt utbud av taklampor sträcker sig därför från den klassiska med tygskärm till mer modern och futuristisk design. Läs mer om vårt utbud nedan för att hitta alternativ till din arbetsplats!

Individanpassa taklampan

Taklampor på kontoret är ofta försummade vid planering av arbetsplatsen. Som ljuskälla är en LED-taklampa ett energibesparande och kostnadseffektivt alternativ men är begränsat när det gäller att skräddarsy ljuset för varje anställd eller kontorsplats. Centrerad belysning för enskild person är ett relativt nytt koncept men ett sätt som ger stora fördelar för företag när det gäller att öka produktiviteten och minska sjukdagarna. Det är utformad för att ge personalen kontroll över sitt personliga belysningsbehov, och se till att varje person har rätt balans mellan varmt och kallt ljus under dagen. Detta för att stödja den naturliga dygnsrytmen och minska trötthet.

Form och design

Taklampor på kontoret är ett snyggt sätt att ge en unik touch på arbetsplatsen. De är perfekta för installation ovanför ett konferensbord eller vid loungemöbler och hjälpa till att skapa en annan atmosfär i det rummet, jämfört med resten av kontoret. Hänglampor är också perfekta för det mindre hemmakontor eftersom de kan installeras direkt över skrivbordet. Kombinera den med en skrivbordslampa så har du alltid de bästa förutsättningarna för bra arbetsförhållande. Stilmässigt har vi många olika färger, former och material så beroende på om du vill ha något som sticker ut eller är mer sobert kan du välja mellan flera alternativ. En nättare pendellampa i ett fönster blir en trevlig inredningsdetalj medan en större sort i industriell design ser maffig ut ovanför ett lunchrumsbord. Våra taklampor i rökfärgat glas kan med fördel hängas i en grupp, i olika höjder exempelvis i anslutning till en grupp med loungemöbler. Läs mer om våra taklampor genom att klicka på varje lampas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Missa inte dessa kategorier

SkärmväggarHyllor