Lampor för skrivbord

Bra belysning på ditt skrivbord är A och O för en god arbetsmiljö så på AJ Produkter har vi ett brett sortiment av skrivbordslampor så du kan hitta en modell som passar dina behov. Vare sig du vill ha en klassisk skrivbordslampa med ledad arm och vridbart huvud eller en kontorslampa med trådlös QI-laddning och LED-belysning så har vi olika alternativ du kan välja mellan. Är du osäker på vilken lampa som passar dig och ditt kontor? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Smarta skrivbordslampor

Tiden förs framåt av teknologin, skrivbordslampor är inget undantag. Idag finns flera alternativ där du enkelt laddar din mobil eller surfplatta genom USB-port med dockningsstation på lampans fot. Lamporna med LED-belysning är skonsamma mot miljön med väldigt låg energiförbrukning och lång livslängd. När du inhandlat en supersnygg lampa vill du att den håller länge, eller hur? Dessutom är många tillverkade fria från giftiga ämnen.

Skrivbordslampa med vägguttag

Våra klassiska skrivbordslampor för vanliga vägguttag passar lika bra i mysig hemmamiljö som mer striktare arbetsplatser. En snygg lampa med böjbar hals går enkelt att anpassa efter vilken höjd du behöver ljuskällan när du jobbar. Väljer du att addera en stabil golvlampa, som Detroit från AJ Produkter, så täcker du samtidigt hemmets alla önskningar och kravbilder på god belysning. En heltäckande ljusfond.