Väggklockor för både inom- och utomhusbruk

På AJ Produkter tillhandahåller vi ett brett utbud av klockor för alla typer av arbetsplatser: från kontor till skola, matsal eller mötesrum, inom- och utomhus. I en allt mer digital värld kan en klassisk väggklocka vara ett bra och trevligt komplement som kontrast! I vårt sortiment hittar du klockor i en mängd olika modeller, stilar och prisklasser så du ska kunna hitta ett alternativ som passar just dig.

Vilken klocka passar dig?

Beroende på arbetsplats och behov har vi olika slags väggklockor. Läs lite om våra modeller och se vilken som är den optimala för dig och din arbetsplats.

Standardklockor

Våra klassiska och stilrena väggklockor är utvalda för att du ska kunna hitta en som passar din arbetsplats, vare sig det är en skola eller inne på ett lager. Det finns ett antal storlekar med olika diameter. I en större lokal är en av våra största modeller extra fördelaktiga då de kan ses på ett längre avstånd. Lagerarbetarna kan då både stå på en arbetsplattform en bit bort eller gå precis under och se vad klockan är. På en skolgård är det också bra så barnen själva kan hålla koll på tiden för rast och när nästa lektion börjar.

Klockor med extra funktioner

Förutom våra vanliga väggklockor tillhandahåller vi också klockor som är utrustade med specifika funktioner. För fuktiga miljöer kan du välja en modell som passar både inom- och utomhus, exempelvis i ett badhus eller på en skolbyggnads fasad. I ett rum med många människor där ljudnivån redan är hög, eller i en skolmiljö där elever studerar är det praktiskt med en extra tystgående klocka. Det ska inte behövas en skärmvägg, bordsskärm eller ljudabsorbent för att dämpa ljudet från högljudda visare.

Tips! Digital väggklocka. Med vår digitala väggklocka i LED-utförande läser du av digitala siffror i rött på en svart botten. Detta gör dessutom att du även kan se vad klockan är när det är mörkt!

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med en klocka är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En klassisk klocka är en praktisk funktion men kan också bli en inredningsdetalj om du matchar övrig stil. Med en genomtänkt inredning blir en arbetsplats även ett ansikte utåt för företaget. Läs mer om hur du bygger en stark image med hjälp av kontorsinredning och hur det kan locka både nya kunder och kollegor! Vare sig det handlar om de små detaljerna i form av att addera konstväxter till bra belysning eller inbjudande loungemöbler så bidrar det till helheten.

Vanliga frågor angående kategori Klockor - 7 års garanti & snabb leverans

Vad är fördelen med att ha en väggklocka?

Den största fördelen med att ha en väggklocka är naturligtvis att det är en praktisk inredningsdetalj som hjälper dig hålla koll på tiden. Men med en väggklocka kan du enkelt se vad klockan är utan att behöva ta upp din telefon eller förlita dig på andra elektroniska enheter med digital klocka.

Hur väljer jag rätt storlek på en väggklocka för mitt rum?

För att välja rätt storlek på en väggklocka för ditt rum så se till att den är i en proportionerlig storleken på väggen och den är lätt att läsa från avstånd om rummet, eller avståndet, är stort.