Ljudabsorbenter, minska ljudnivån på kontoret

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Ljuddämpande ljudabsorbenter

Behöver ditt kontor eller arbetsplats dämpa ljudnivåerna är ljudabsorbenter väl värda sin investering. AJ Produkter har flera alternativ som effektivt dämpar både buller och störande ekon. Ju större arbetsplats med fler anställda, desto högre blir ljudnivåerna. Några enkla samtal kan lätt bli störande, för de i personalstyrkan som vill sitta mer tyst och koncentrerat. Några strategiskt placerade ljudabsorbenter kan få ner ljudnivåerna ganska rejält och göra arbetsmiljön mer behaglig. Vi har ett rejält utbud av ljudabsorbenter i många färger och storlekar.

Ljuddämpande anslagstavlor

AJ Produkter har fyrkantiga och rektangulära anslagstavlor som både är effektiva ljuddämpare, men även blir dekorativa och stilrena inredningsinslag. Häng upp dem på kontoret, i fikarummet, väntrummet, receptionen eller andra platser där ljudnivåerna behöver sänkas. Ljudtavlorna finns i flera olika färger, som snyggt kan synkas in och matcha arbetsplatsens övriga möblering. Tavlorna är stoppade med PET-material som är testade och A-klassade för ljudabsorption. Den läckra designen ger en extra stilfull känsla.

Absorbenter i kreativa former

Vill du variera och skapa en rolig mix av väggabsorbenter har vi både runda, kvadratiska och triangelformade ljudsänkare i vårt sortiment. Med AJ Produkters ljudreducerare bygger du bort buller och skapar en behaglig ljudnivå. Dessutom kan du skapa lekfulla och roliga mönster, när du köper flera i samma form. Ljudabsorbenterna är tillverkade i tålig och brandbeständigt material som effektivt sväljer buller och reducerar ljudnivå. Köp till en flatborr eller slagborrmaskin från AJ Produkter, så kan du borra och kvickt montera upp absorbenterna.

Cylindrar som sänker ljudnivån

En stökig förskola med många barn ger ofta väldigt höga ljudnivåer. Med halvcylinderformade ljudabsorbenter från AJ Produkter sänker du bullernivåerna, samtidigt som de blir en rolig inredningsdetalj. Montera flera bredvid varandra för att skapa roliga mönster i olika färger. En större cylinder som anpassats för upphängning i tak tar också bort mycket ljud i till exempel trapphus eller större salar, där buller lätt når stökiga nivåer.