Takabsorbenter för bättre ljudmiljö

En lugn och tyst arbetsmiljö är en avgörande faktor för en produktiv och trivsam arbetsplats. Med hjälp av takabsorbenter kan du enkelt sänka ljudnivån och skapa en mer tyst och behaglig miljö. På AJ Produkter har olika modeller så du kan hitta alternativ som passar just dig och din arbetsplats.

Vilken takabsorbent passar din arbetsplats?

Öppet kontorslandskap, ett livligt lunchrum eller ett mindre mötesrum – de flesta lokaler där det vistas flera människor har fördelar av att inredas med ljudabsorbenter. Fördelen med takabsorbenter är att det både är praktiskt och dekorativt! I vårt utbud har du flera olika takabsorbenter, läs mer och hitta din favorit.

Takhängande absorbenter

En hängande takabsorbent blir ett trevligt inslag på jobbet som med fördel kan matchas med övrig inredning. Dessa absorbenter fästs med vajrar och du bestämmer själv vilken höjd du vill hänga dem på. Kombinera flera storlekar och färger för en intressant inredningsdetalj som också dämpar ljud och buller på ett effektivt sätt.

Hörnabsorbenter

Ljudabsorbent för hörn är ett praktiskt sätt att addera absorbenter om du vill ha en diskret men effektiv modell. De är specifikt utformade för att monteras diagonalt mellan vägg och tak vilket är optimalt då ljudenergi i ett rum samlas i hörnor.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

När du ändå tänker på hur du bäst inreder ett rum, satsa då även på att även komplettera med annan ljuddämpning. I vår blogg akustikexpertens tips för en bättre ljudmiljö i skolan kan du även läsa mer om hur du inreder för ett bättre ljudlandskap i skolan – men många av tipsen kan också appliceras på en vanlig arbetsplats!