Väggklockor för både inom- och utomhusbruk

Det är kanske inte det första som dyker upp i huvudet när du möblerar din arbetsplats, men vad är det enkla som kan hjälpa dig att vara i tid på jobbet? En helt vanlig väggklocka. På AJ Produkter tillhandahåller vi ett brett utbud av väggur som kan smälta in på varje arbetsplats: från ett kontor till en skola, inom- och utomhus. Våra klockor är inte bara utformade för att meddela tid, utan kan också vara en del av inredningen. Matcha med kontorets övriga stil, en stilren arbetsplats med höj- och sänkbara skrivbord från Modulusserien får pricken över i:et med en minimalistisk klocka. Medan en stor väggklocka i metall passar bra i ett rum med mer färgglada loungemöbler. Läs följande för att lära dig mer om våra olika typer och modeller, och välj sedan en lämplig för din arbetsplats.

Standardklockor

Våra klassiska och stilrena väggklockor är utvalda för att du ska kunna hitta en som passar din arbetsplats, vare sig det är en skola eller inne på ett lager. Det finns ett antal storlekar med olika diameter. I en större lokal är en av våra största modeller extra fördelaktiga då de kan ses på ett längre avstånd. Dessa klockor har stora svarta siffror på vit urtavla, vilket gör dem lätta att se och läsa. Lagerarbetarna kan då både stå på en arbetsplattform en bit bort eller gå precis under och se vad klockan är. På en skolgård är det också bra så barnen själva kan hålla koll på tiden för rast och när nästa lektion börjar.

Klockor med extra funktioner

Förutom våra vanliga väggklockor tillhandahåller vi också klockor som är utrustade med specifika funktioner. Till exempel har våra moderna och eleganta väggur flera ändamål, inte bara den exakta tiden. Vi har alternativ där du inte behöver hålla reda på sommartid längre. Du måste bara ställa in klockan på din tidszon och sedan tar den automatiskt övergången mellan sommar- och vintertid. För fuktiga miljöer kan du välja en modell som passar både inom- och utomhus, exempelvis i ett badhus eller på en skolbyggnads fasad. I ett rum med många människor där ljudnivån redan är hög, eller i en skolmiljö där elever studerar är det praktiskt med en extra tystgående klocka. Det ska inte behövas en skärmvägg, bordsskärm eller ljudabsorbent för att dämpa ljudet från högljudda visare. För mer information om var och en av dessa klockor, klicka på de enskilda produktspecifikationerna. Eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!