Skrivbordslampor & bordslampor från AJ Produkter

Oavsett om du befinner dig på jobbet eller hemma så behövs alltid en skrivbordslampa som komplement till övrig belysning. Datorskärm, lysrör eller värmeljus ersätter inte den justerbarhet som en bättre bordslampa erbjuder. AJ Produkters bordslampor finns i många utföranden, som inkluderar såväl klassisk som modern och tidlös design. I vårt rika utbud hittar du lamporna som kombinerar snygg estetik med många finesser. De blir utmärkta komplement att ha i fönster, på skrivbord eller nattduksbord intill sängen när du läser en bok. Stämningen med bara en tänd bordslampa som rumsbelysning är svårslagen, när mysfaktorn är ett måste.

Skrivbordslampa med vägguttag

Våra klassiska skrivbordslampor för vanliga vägguttag passar lika bra i mysig hemmamiljö som mer striktare arbetsplatser. En snygg lampa med böjbar hals går enkelt att anpassa efter vilken höjd du behöver ljuskällan när du jobbar. Väljer du att addera en stabil golvlampa, som Detroit från AJ Produkter, så täcker du samtidigt hemmets alla önskningar och kravbilder på god belysning. En heltäckande ljusfond.

Smarta skrivbordslampor

Tiden förs framåt av teknologin, skrivbordslampor är inget undantag. Idag finns flera alternativ där du enkelt laddar din mobil eller surfplatta genom USB-port med dockningsstation på lampans fot. Lamporna med LED-belysning är skonsamma mot miljön med väldigt låg energiförbrukning och lång livslängd. När du inhandlat en supersnygg lampa vill du att den håller länge, eller hur? Dessutom är många tillverkade fria från giftiga ämnen.

Bordslampor med justerbart ljus

I vissa situationer behöver du starkare ljus från skrivbordslampan, men ibland lite svagare. Med till exempel AJ Produkters bordslampa Apollo kan du snabbt skifta mellan ljuslägena varm, studie- eller arbetsbelysning. Allt beroende på ditt behov för stunden, så du kan använda lampan på dygnets alla timmar. Inhandla ett enkelt skärmfäste för att ytterligare utöka användningsområdet för lampan, så den kan hängas direkt på en skärmvägg.