Golvlampor för alla smaker

En golvlampa ger extra ljus där det behövs och är praktisk både som komplement till redan existerande ljuskällor, men är även lysande helt på egen hand. Dessutom skänker en golvstående lampa stämning och ger karaktär till exempelvis ett större vardagsrum. AJ Produkter kan allt om belysning: våra golvlampor är inget undantag. I vårt utbud finns allt som passar även de högsta anspråk på både prestanda och estetik. Här kan du läsa mer om våra golvbaserade lampor.

Golvlampor i modern design

AJ Produkter har ett rikt utbud av golvlampor tillverkade i moderna snitt. Välj en golvlampa med enkel skärm eller i flera skikt, där den senare ger ett behagligt och vackert ljusutsläpp. Lamporna finns i riktigt exklusiva utföranden, så de känns mer än bara en funktionell möbel. Med flera olika skärmfärger kan du enkelt matcha lampan efter väggfärg eller möbler i rummet, eller använd som fondfärg för att bryta av. En matt kromad lampa är en utmärkt ljusmöbel till de flesta hem, kontor och arbetsplatser.

Retrodesignade lampor

En smakfullt designad golvlampa blir mer än en effektiv ljuskälla: välj den som bäst synkar med dina önskemål så tillför den även känslan av en handplockad inredningsdetalj. En stilig möbel som gifter sig snyggt med rummets resterande möblemang. Våra tidlösa och retroinspirerande golvlampor passar utmärkt i hemmet, på kontoret eller i restaurangmiljö – där de skänker stor karaktär till större rum och salar. Köp till en bordslampa i liknande design, så får du en ljusstark och dynamisk duo.

Golvlampa med läslampa

Väljer du en golvlampa med läslampa serveras du en smart kombination av större lampa samt en justerbar läslampa. Den höga lampans ljus riktas mot taket med allmänbelysning, medan läslampan är liten och flexibel. Lika användbar till om du sitter i soffan och läser en bok eller letar efter saker på kontoret. Båda lamporna har dimmer och går att använda oberoende av varandra.