Whiteboard

Whiteboard

Ett gruppmöte eller en brainstorming session blir inte särskilt effektiv utan en bra yta att skriva och rita på. Vad är då bättre än en whiteboard för att använda till att ta skriva upp viktiga saker, påminnelser, idéer och mycket mer på! På AJ Produkter vill vi kunna erbjuda er ett stort och varierat utbud av whiteboards, vare sig det är till möte eller studier. För de fungerar precis lika bra på kontor, i konferensrum och klassrum. Här kan du läsa lite mer om några av våra mest populära tavlor!

Budget whiteboards

Våra whiteboards finns tillgängliga i en variation av olika storlekar och modeller. Beroende på var de ska placeras kan du därför välja en modell som är passande i storlek. Tavlorna i vår budgetserie har en yta som är enkel att hålla ren och kan användas dagligen utan en risk för att det ska bli rispor. Dessutom har dem en magnetisk yta, vilket gör att du kan använda magneter för att sätta fast papper direkt på ytan. Du kan köpa till whiteboardpennor som låter dig skriva noteringar och påminnelser utan att det blir några bestående skuggor eller rester av tuschet. Andra whiteboards i vårt sortiment finns också med laminat eller magnetisk yta av stål.

Magnetiska planeringstavlor

Med våra magnetiska planeringstavlor kan du skriva ned en planering för hela året. Dessa tavlor har vertikala kolumner som visar månader och horisontella rader som visar veckans dagar. En planeringstavla är en ideal lösning för att planera dina möten, jobb, deadlines och semestrar för ett helt år. Perfekt för att få en bra och långsiktig översikt på företagets projekt och anställda! En hylla för pennor kommer med varje tavla vilket gör att du har direkt och snabb access till dina whiteboardpennor.

Dubbelsidig whiteboardtavla

Våra dubbelsidiga magnettavla kan användas som en del av ditt konferensrum eftersom de är ideala för att presentera idéer och brainstorma på. Eftersom dessa skrivtavlor är dubbelsidiga så har båda sidor samma yta av högkvalitativ magnetbärande glasemalj, vilket ger dig stora ytor att använda. Du kan även använda din tavla som en anslagstavla på ditt kontor den magnetiska ytan gör det lätt för dig att fästa lappar och notiser. Eftersom det är en whiteboard på hjul är den dessutom smidigt att manövrera. AJ Produkter har ett brett utbud för att du ska kunna hitta en, eller flera, whiteboards som passar för dina behov. Du kan också köpa till exempelvis taveltorkare, whiteboardtejp och magneter. Vi har dessutom en mängd nya glasskrivtavlor i både olika former, färger och modeller – varav en är en smart kombination av skrivtavla och skärmvägg! Läs mer om våra olika whiteboards genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!