Whiteboard på stativ för kontor, mötes- och konferensrum

Upptäck fördelarna med en whiteboard på stativ - ett smart och smidigt verktyg som ger dig möjligheten att effektivt visualisera dina tankar och idéer, oavsett om det är för enskilt arbete eller för en hel arbetsgrupp med dig och dina kollegor. Hitta rätt modell för dina behov och ta kontroll över din planering och kreativa process!

Vad är fördelarna med en whiteboard på stativ?

Det finns flera fördelar med att investera i en mobil whiteboard för din arbetsplats. Förutom att det kan vara ett komplement till en fast, vägghängd modell kommer här tre anledningar:

  • Enkel att flytta runt: Med ett stativ kan du enkelt förflytta whiteboarden till olika platser i rummet eller kontoret.

  • Praktisk för delade utrymmen: I delade utrymmen eller mötesrum kan en whiteboard på stativ fungerade som en enklare avdelare. Vissa av våra mobila whiteboards är dessutom dubbelsidiga så du kan skriva på båda sidor.

  • Lätt att förvara: När whiteboarden inte används kan den ställas undan genom att fällas ned eller flyttas till ett annat rum.

Tips! Mångsidig. Behöver du riktigt mycket yta har vi en tredelad whiteboard som ger dig totalt fem skrivytor att skriva och rita på. Perfekt vid möten med brainstoorming eller om ni ska göra en moodboard och större presentation i grupp.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med en whiteboard på stativ är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Glöm inte att köpa tillbehör till din whiteboardtavla. I vårt sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva till arbete vid en presentationsyta, från whiteboardpennor till kompletta startset, magneter och taveltorkare. Och kom ihåg att ta hand om din tavla, vi guidar dig till hur du gör för att rengöra din whiteboard!