Tillbehör presentation

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

AJ Produkter har tillbehören du behöver

Alla seriösa kontor och konferensrum med whiteboards och liknande tavlor behöver rätt tillbehör för att hålla en acceptabel hygienfaktor. De bästa pennorna, rengöringsspray som tar bort de bläckrester som en tavelsudd kanske missar – eller varför inte investera i en skrivtavla gjord av glas? AJ Produkter har allt du behöver och erbjuder både smarta startpaket med basutbud, men även nödvändiga refillalternativ till redan etablerade arbetsstationer och kontorsmiljöer.

Stabilt startpaket för whiteboard

Är du till exempel i uppstartsfas, med nytt jobb eller på nytt kontor? Skaffa vårt praktiska startpaket. Det större paketet innehåller alla tillbehör du behöver för whiteboard. Sex stycken högkvalitativa whiteboard-pennor, med snabbtorkande bläck som nästan är helt luktfria. Tavelsudden är magnetisk och går att fästa direkt på väggtavlan, så den är alltid inom räckhåll. Rengöringssprayen är effektiv som rengöring och dessutom helt giftfri. Du får även tio stycken tavelmagneter samt en refillduk till sudd. Köper du till ett blädderblock får du ett utökat användningsområde med fler exponeringar i en större konferenslokal.

Alternativa väggtavlor

Whiteboards är alltid bra för kreativa möten och för att kommunicera ut information. Men ibland är det läge att utöka arbetsplats eller konferensrum med ytterligare ett par tavlor. En glasskrivtavla med rundade hörn är lika estetiskt tilltalande som effektiv för användning. Tavlan är tillverkad av härdat optiskt glas för bästa färgåtergivning, framtagna för att kunna möta användarens högsta kravbild. Addera gärna den praktiska magnetramen, som kan sättas upp på till exempel en glasdörr och läsas från båda sidor.

Små tillbehör gör stor skillnad

Bland AJ Produkters produkter finns alla nödvändiga taveltillbehör. Som större pennpaket till whiteboard, men även glastavlor. Med ett tiopack refill till tavelsudd står du dig en bra stund. Magneter är alltid praktiskt som tillbehör, när du behöver fästa dokument till en presentation på jobbet eller om whiteboarden agerar anslagstavla. Med rätt förutsättningar och tillbehör är det bara fantasin som sätter gränserna!