Alla whiteboardtillbehör du behöver

En whiteboard är en oumbärlig arbetspartner i kontorsmiljön. Men för att maximera dess potential och effektivitet är det viktigt att ha rätt whiteboardtillbehör till hands. Hos AJ Produkter hittar du ett brett utbud av högkvalitativa tillbehör som gör att din whiteboard inte bara blir en yta för att skriva och rita på, utan även en central punkt för kreativa möten, presentations och informationsutbyte.

Små tillbehör gör stor skillnad

Mindre whiteboardtillbehör som pennor, magneter och refillalternativ kan göra stor skillnad i din arbetsmiljö och öppnar upp för kreativa möjligheter. Hos AJ Produkter hittar du allt du behöver för att optimera din whiteboard och underlätta din arbetsdag. Här är några av de tillbehör som du kan köpa från oss:

  • Whiteboardpennor: Våra snabbtorkande pennor är nästan helt luktfria och ger en skarp skrift på tavlan.

  • Magneter: Perfekta för att fästa dokument, bilder eller anteckningar på whiteboarden.

  • Tavelsudd: Vårt magnetiska sudd är alltid inom räckhåll och tar effektivt bort bläckrester.

  • Rengöringsspray: En effektiv och giftfri spray som håller din whiteboard ren och fräsch.

Tips! Startset. Är du till exempel i uppstartsfas, med nytt jobb eller på nytt kontor? Skaffa vårt praktiska startset som innehåller alla tillbehör du behöver till din whiteboard. Från pennor till rengöring och magneter.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med whiteboardtillbehör är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Köper du whiteboardtillbehör så har du ju naturligtvis också en whiteboardtavla. Se till så att du rengör den på rätt sätt och glöm inte att du också kan använda den exempelvis till att göra moodboard på! Många av tillbehören kan praktiskt fästas på den magnetiska ytan men se till att du har lite extra förvaring för det du inte vill ha framme, som refill till taveltorkare.

Vanliga frågor angående kategori Whiteboardtillbehör - 7 års garanti

Hur gör man rent en whiteboard?

Vad innehåller en whiteboardpenna?

Våra pennor har ett giftfritt bläck vilket gör dem till ett bra miljöval.

Vilket ämne är en magnet gjord av?

De allra flesta magneter är tillverkade av järn, men även nickel eller kobolt.