Golvskydd & stolskydd för kontor

En bekväm kontorsstol är nödvändigt för att en anställd ska sitta bra under arbetsdagen. Men även en bra stol kan slita på ytan den står på och göra onödigt slitage. Du kan enkelt undvika sådana situationer genom att använda ett golvskydd till stolar. Hos AJ Produkter säljer vi flera olika slitstarka golvskydd av god kvalitet som kan användas både i ditt hem och på kontor. För mer information kan du nedan läsa korta beskrivningar av våra alternativ!

Golvskydd med piggar

Våra slitstarka golvskydd med piggar är ett praktiskt komplement till arbetsplatser med mjuka golv och mattor. Dessa skydd är ett bättre alternativ än att använda stolen direkt på mattan, då stolens hjul sliter på golvet över tiden. De förhindrar märken på exponerade golvytor och golvskydden gör också att stolen rullar smidigt. Piggarna på undersidan säkerhetsställer att skyddet ligger stabilt och stilla på golvet.

Golvskydd för hårda golv

Våra golvskydd för hårda golv är designade för användning som plastskydd på golv som inte behöver piggar, exempelvis på mattor. Dessa kan därför också användas för andra utsatta utrymmen, inte bara under ditt skrivbord utan exempelvis i lunchrum för att ställa serveringsvagn på eller under lekmöbler. Istället för piggar har de här golvskydden en anti-glidbeläggning som gör att dem ligger stadigt på hårda ytor. Skyddet är transparent för att enkelt smälta in i omgivningen.

Ergonomiskt golvskydd

När du arbetar bör du inte begränsa ergonomin till bekväma stolar och fotstöd. Överväg också att köpa vårt ergonomiska golvskydd som är speciellt utformade för att förhindra trötta ben och fötter när du står och arbetar. Detta golvskydd har en mjuk och fjädrande yta, som effektivt ger stöd till din kropp. Variera mellan att stå på den och använd som ett vanligt golvskydd när du sitter ned på din kontorsstol. Den dubbla funktionen gör den idealisk för höj- och sänkbara skrivbord. Läs mer om våra golvskydd genom att klicka på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Missa inte dessa kategorier

KontorsstolarStåmattor