Konferensbord för Konferensrummet

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Konferensbord av alla sorter

På AJ Produkter strävar vi efter att erbjuda dig konferensbord i hög kvalitet till bra priser. Vi förstår hur viktigt det är för att konferensrum har rätt balans mellan form och funktion. Våra konferensmöbler är därför designade för att vara både snygga, samtidigt som de ger praktisk funktion och är tåliga.

Modeller

Vi har konferensbord i en variation av modeller för att passa olika krav. Välj mellan klassiska bordsskivor som rektangulära, fyrkantiga och runda. Men i sortimentet hittar du också mer okonventionella skivor i moderna former som båtformad, halvcirkel och oval. Beroende på ditt konferensrum eller mötesrum kan du välja en form som passar dina behov.

Storlekar

Våra bord finns tillgängliga mellan 500 och 1200 mm i bredd och från 800 till 5600 mm i längd. Rätt storlek beror helt på både storlek och form på ditt konferensrum. Du bör också överväga det primära syftet med rummet. Exempelvis, ett litet runt konferensbord är perfekt för rum som används till brainstorming. Personerna i rummet kan enkelt gå upp och runt för att nå en whiteboard eller visa upp något. Ett stort rektangulärt konferensbord passar för klient- eller styrelsemöten. Smalare rektangulära bord är däremot ultimat för ett större rum då borden kan ställas i en öppen hästskoform. Då kan en person som håller en introduktion eller presentation se varje individuell individ i rummet. Söker du en konferensgrupp med stolar så har vi dessutom många både snygga och smarta alternativ – i flera olika storlekar!

Estetik

Konferensrum finns i en mängd olika miljöer; kontor, skola, hotell, sjukhus och andra arbetsplatser. AJ Produkter erbjuder ett brett sortiment för att pricka in både funktion och smak. Enkla konferensbord med laminatyta, för de som prioriterar funktion och hållbarhet, men även bord för de som söker modern design med bordsskiva i olika former, färger och finish. Ett smidigt och enkelt hopfällbart bord är precis vad ett företag som behöver flexibilitet och möjligheten att utnyttja en liten yta till max behöver.

Komplettera konferensen

Konferensrum är mycket mer än bara bord. Det är viktigt att komplettera med både stort och smått för en helhetslösning. En bra konferensstol är a och o för att göra en plats vid bordet bekvämt. I vårt stora sortiment hittar du det mesta som du kan tänkas behöva till din konferens; kontorsmaterial, väggklocka, pennor och avlastningsbord. Ska du inreda ett konferensrum och kanske tillhörande rum intill? I vårt utbud av konferensmöbler hittar du också mer bekväma och praktiska möbler - loungefåtölj, soffbord, sittpuff och soffa. Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!