Håll ståmöten med höj- och sänkbara konferensbord

Ett höj- och sänkbart konferensbord ger dig och dina kollegor friheten att variera arbetsposition och säkerställa att ni inte stannar i en statisk position för länge. Att sitta ned på en konferensstol under längre möten kan göra dig både trött och okoncentrerad. När du står varierar du automatiskt din ställning vilket stimulerar blodcirkulationen och förbränningen – något som gör dig både piggare och mer produktiv. Läs mer om fördelarna med ståmöten och hur det gynnar både dig och mötet!

Tips! Lättmanövrerat En fördel med ståmöten är att deltagarna lättare kan röra sig runt bordet exempelvis för att gå fram till en whiteboard för att skriva eller hämta material i ett skåp

Varför välja ett höj- och sänkbart konferensbord?

När du ska välja ett höj- och sänkbart konferensbord till din arbetsplats finns det flera faktorer att ta i beaktning för att hitta det perfekta valet. För ett höj- och sänkbart konferensbord är inte bara positivt för ergonomin.

  • Vårt sortiment av höj- och sänkbara konferensbord finns i flera storlekar för att passa olika rum och användarantal. Oavsett om du behöver ett mindre bord för ett litet mötesrum eller ett större bord för en konferenssal, har vi alternativ som passar just dina behov.

  • Val av material och design är även viktiga faktorer när du skapar en trevlig och professionell arbetsmiljö. Samtliga av våra bord är framtagna för att vara slitstarka, tåliga och lätta att hålla rena, oavsett material, men samtidigt vara stilrena och ha en tidlös design. Vi har konferensbord med bordsskiva i laminat eller linoleum.

  • Med många människor i ett och samma rum blir ljudnivån snabbt hög. Det ska ju dock inte hindra dig från att ha stora möten! I vårt sortiment hittar du flera bord med en ljuddämpande linoleumskiva som bidrar till en bättre ljudmiljö.

Tips! Anti-fingerprint
Vissa av våra konferensbord har en praktiskt anti-fingerprintsyta, vilket innebär att fingeravtryck och andra fläckar minimeras.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Ur vårt sortiment kan du fylla på konferensrummet med allt ifrån praktiska möbler som filmduk och hyllor till mindre tillbehör för presentation och väggklocka! Glöm inte heller att ett rum genast känns mer ombonat och trevligt med konstväxter och bra belysning. Vill du ha tips om hur du möblerar ett inbjudande rum för konferens och möten? Läs vår blogg om hur du inreder konferensrummet!