Konferensgrupper

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Färdiga konferensgrupper med bord och stolar

Ett konferensrum är mer än bara ett enkelt bord och några stolar. Ett väl valt konferensbord måste kombineras med bekväma och ändamålsenliga konferensstolar som är anpassade efter typen av möten som brukar hållas. AJ Produkter har i sitt sortiment en mängd kompletta konferensgrupper för ditt kontor och konferenslokal – av oss utvalda kombinationer av högkvalitativa konferensmöbler så du inte behöver välja separata delar.

Hitta en konferensgrupp som passar dina behov

När det gäller att hitta rätt möbler för din arbetsplats finns det flera viktiga aspekter att ha i åtanke.

Storlek och kapacitet

När du väljer en grupp är det viktigt att tänka på antalet personer som kommer att använda det. Om du ofta har stora möten eller konferenser behöver du kanske ett större bord för att rymma alla deltagare, men utgå från vad är det vanligaste antalet på daglig basis. De flesta bord kan utan problem kompletteras med ett par extra konferensstolar vid behov. Det är även viktigt att välja en grupp som passar rummets form så det inte blir för trångt – men även så att inte ytor lämnas outnyttjade.

Material och modell

Alla våra bord är framtagna för att vara slitstarka, tåliga och lätta att rengöra, oavsett material. Men det kan vara bra att fundera på vilken sorts bordsyta du vill ha. I våra grupper har vi konferensbord med bordsskiva i linoleum, laminat och högtryckslaminat.

Stolen är väldigt viktig när du sitter i ett möte eller på konferens. Därför har vi satt ihop grupper i en stor variation av kombinationer, så du kan hitta ett alternativ där du kan sitta riktigt bra. Så oavsett om du vill ha en pall utan ryggstöd, en lätt vadderad stol med snurrstativ eller en bekväm fåtölj med armstöd har vi valmöjligheter.

Ergonomi och komfort

Föredrar ni att hålla lite kortare möten kan en konferensgrupp med ett mellanhögt skrivbord och pallar vara ett bra alternativ. Då kan ni alternera mellan att sitta och stå – eller att vissa i mötet står och vissa sitter. Det finns många fördelar med att hålla ståmöten!
Med ett runt bord eller ett båtformat bord är det enklare för alla deltagare att se varandra utan att man behöver sträcka på nacken. Och stolar med snurrstativ gör att du inte behöver vrida på kroppen om du vill vända dig mot någon annan vid bordet.

Tips! För rum där det ibland behövs extra sittytor är det praktiskt att ha några stapelbara stolar stående, redo att plockas fram vid behov. Har ni stolar som flyttas mellan flera rum kan det vara praktiskt med en stolskärra som du kan stapla, transportera och förvara stolarna på.

Design och stil

Att skapa en trevlig mötesmiljö och kontorsdesign som gör att alla trivs har mycket att göra med hur framgångsrikt ett möte är och hur det uppfattas. Våra eleganta konferensmöbler i skandinavisk stil har en tidlös design perfekt för det moderna kontoret. En snygg grupp med konferensmöbler ger en stilren look och känsla till din konferens- eller styrelserum. Detta bidrar till en trevligare miljö vilket i sin tur gör det lättare att trivas i. Och det behöver inte vara bara vitt och avskalat – i vårt sortiment hittar du flera produkter som har den typiska skandinaviska känslan men i en inspirerande färgskala. Läs gärna mer om hur du kan tänka när det kommer till att bygga en stark image med hjälp av kontorsinredning!

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Komplettera konferensgruppen med tillbehör som gör rummet färdig att användas direkt. Praktisk förvaring, en whiteboard eller filmduk att presentera på och kanske en bordsvagn för exempelvis vattenkaraff och glas. Glöm inte heller att ett rum genast känns mer ombonat med konstväxter och bra belysning. Vill du ha tips om hur du möblerar ett inbjudande rum för möten? Läs vår blogg om hur du inreder konferensrummet!