Konferensgrupper

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Färdiga konferensgrupper med bord och stolar

Ett konferensrum är mer än bara ett enkelt bord och några stolar. Ett väl valt konferensbord måste kombineras med bekväma och ändamålsenliga konferensstolar som är anpassade efter typen av möten som brukar hållas. AJ Produkter har i sitt sortiment flera kompletta lösningar för ditt kontor och konferenslokal – av oss utvalda kombinationer av högkvalitativa konferensmöbler så du inte behöver välja separata delar. Vare sig det är långa styrelsemöten där stolarna bör ha vadderade sits och armstöd eller snabbare sittningar med stapelbara stolar och bord med ljuddämpande bordsskiva. Eller för flexibla möten med exempelvis presentationer framför en whiteboard där deltagarna turas om att resa sig upp då det enklaste alternativet är en stol med snurrstativ. Nedan läser du mer om våra färdiga konferensgrupper!

Skandinavisk design

Möten är inte exakt något att se fram emot när du arbetar på ett kontor. Att skapa en trevlig mötesmiljö och kontorsdesign som gör att alla trivs har mycket att göra med hur framgångsrikt ett möte är och hur det uppfattas. Våra eleganta konferensmöbler i skandinavisk stil har en tidlös design perfekt för det moderna kontoret. En snygg grupp med konferensmöbler ger en stilren look och känsla till din konferens- eller styrelserum. Detta bidrar till en trevligare miljö vilket i sin tur gör det lättare att trivas i. Utöver att vara vackert utformad och attraktiv, tenderar den skandinaviska designen att vara praktisk också. Och det behöver inte vara bara vitt och avskalat – i vårt sortiment hittar du flera produkter som har den typiska skandinaviska känslan men i en inspirerande färgskala. Kombinera en roströd snurrstol med golvskärm i blått, ljudabsorberad glasskrivtavla i puderrosa och balansboll i grått.

Olika stativ

Beroende på bordsstorlek och hur många ni är som ska sitta vid det finns det fördelar med specifika sorters stativ. Exempelvis; ett bord med 4-bensstativ eller trumpetfot gör att det finns utrymme för att utöka de sittplatserna med ytterligare två, en på vardera kortändan. För rum som ofta möbleras om är det ett bra alternativ med stapelbara stolar. Med en stolskärra kan du både stapla, transportera och förvara stolar på ett praktiskt sätt. Vid möten där personer reser sig upp och sätter sig ned flertalet gånger är en snurrstol med hjul passande för enkel manövrering. Komplettera arbetsplatsens konferensrum med tillbehör som gör rummet färdig att användas direkt. En hylla med plats för skrivbordstillbehör, whiteboard och ett eller flera skåp. Läs mer om våra konferensgrupper genom att klicka på varje grupps specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!